Это будет норм поездка. Откопать гараж, открыть его, выехать, закрыть гараж. Доехать до атб, скупиться, доехать до гаража, открыть его, загнать машину в гараж, закрыть гараж.
Может нуегонафиг ?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Это будет норм поездка. Откопать гараж, открыть его, выехать, закрыть гараж. Доехать до атб, скупиться, доехать до гаража, открыть его, загнать машину в гараж, закрыть гараж.
Может нуегонафиг ?
снег пошёл и мороз -2.
+завтра будет жопа с припаркованными по городу .
Вернувся з Арабатки. Туди їхав 31го , сьогодні назад. Дорога досить таки задовільна. Що туди що назад не зайняло більше 5 годин, не поспішаючи.
Ремонт плазмових , рідкокристалічних та лед телевізорів. 097 361 сім сім 19 або 066 635 вісім 1 76. Роман.
шо там делать зимой?
Ну комусь подобається шмаль курити, а мені наприклад подобається на Новий Рік не в місті сидіти а з друзями поїхати наприклад до того ж гарячого джерела. Витрати на пальне вийшли на дві сім"ї по 340 грн з кожної ( їхали в моїй машині дві сім"ї, витрати на пальне порівну). 680 грн на газ це дешевше ніж більшість феєрверків.
Ремонт плазмових , рідкокристалічних та лед телевізорів. 097 361 сім сім 19 або 066 635 вісім 1 76. Роман.
класс )))
Правда местами мокренькая,местами западлисто блестит.КАЛиновая аналогично.
Стремно и слЫзько в общем
Я Кот. Я не по правилам проверенным живу, и не по легкому пути иду.
еще и ПДД не соблюдают! тооолько выехала, красный жигуль помог вспомнить нецензурный алфавит![]()
БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
Сдам отчеты за Вас!
ТЕХОСМОТР.Турстраховка.Зелена карта.т.0688552258.Скидкаэлектр.Полис.ОСАГО.
Это очень длинная и запутанная история.
Будучи щенком эта собака очень хотела кушать и проглотила багет. Он не переварился и собаке пришлось подстраивать свой организм под новые реалии.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks