| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Почекай. Смітник для цих "отщепенців", як опозиційний блок, ніхто ще не відміняв. А протидія напів ваті, яку представляє президент з його БПП і НФ, рано чи пізно прийде до логічного завершення. Розшарування буде проходити швидко, на скільки вони будуть затягувати вирішення нагальний проблем.
ще одне звільнення
Минэнерго уволило директора “Укрэнерго”
[17:23 25 декабря 2014 года ]
Константин Ущаповский больше не будет возглавлять "Укрэнерго"
25 декабря 2014 | 19:15
Константин Ущаповский уволился с поста директора НЭК "Укрэнерго".
"Я сегодня работаю последний день. Я написал заявление, издан соответствующий приказ", - сказал он.
Ущаповский не стал комментировать причины увольнения, отметив, что пока не знает, будет ли далее работать в "Укрэнерго".
Как сообщалось, 28 апреля Минэнерго назначило Ущаповского директором “Укрэнерго”.
“Укрэнерго” осуществляет диспетчеризацию энергосистемы Украины и передает электроэнергию от электростанций к сетям энергопоставляющих компаний.
KpoT, я тебе щойно попередила -не пиши мені в ЛС, поставлю в ігнор.
Штовхав Гройсман
Поправки Лещенко и Левченко, как говорят умные люди, позерские и ничего не решающие.
Сережу Лещенко всегда тянуло в шоу-бизнес, наконец то он нашел себя.
Зы. Соглашусь с позицией по закону радикальной партии и Батькивщины.
Зы.зы. Удивила Самопомич, которая проголосовала не измененный закон, который провалила позавчера. Бюджет?)) или Беня?))
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
назвіть , будь ласка, прізвища умньіх людєй, які кажуть про поправки.
може і бєня і бюджет. Батькивщина пішла на конфронтацію з НФ і сєнєй, придивіться. думаю, що це пов'язано не з законом РНБО, а з тим, що з енергобізнесу прибирають людей, які колись працювали в цій галузі за часи Юлі . радикальналяшка проголосувала сьогодні за закон- ви з цією позицією згодні? уточнюю.
25 грудня 2014, 21:28
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман підписав закон про розширення повноважень Ради нацбезпеки та оборони.
Відповідна інформація розміщена на сайті парламенту.
Наразі документ направлений на підписання президентові.
Раніше кілька депутатів надіслали звернення до Гройсмана щодо неприпустимості підписання закону про РНБОУ як такого, що ухвалений з порушенням регламенту.
-----------------------
шустрєнька.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks