СерГов, вкл-выкл и другие неравнодушные, рискнете?
Господа, возможно? :
"[IMG] Volodymyr Omelyan заступник Міністра інфраструктури України
18 декабря в 22:40 ·
Парадоксальна ситуація: Міністр хабарів не бере, його заступник хабарів не бере.
Що роблять підприємці? Правильно, пробують все ж домовитися.
Зі здивуванням чують, що від них чекають виключно пропозицій щодо налагодження прозорого ринку.
Не вірять, шукають касира, десь він має бути.
Офіційне прохання, якщо хто-небудь за вирішення обов'язкової державної послуги каже фразу "треба передати на Київ" одразу пишіть на
[email protected]. Та в міліцію чи СБУ.
Але пишіть обов'язково на мейл, раптом заяву не приймуть
За перепост Мінінфраструктури буде вдячне
Volodymyr Omelyan
16 ч. · отредактировано ·
Підсумок одного дня: 5 нарад, 20 переговорів, майже готова нова структура (яка отримала схвалення в 4 колишніх міністрів), 3 звільнення, 8 потенційних кандидатів на роботу, 3 перспективних напрямки розвитку для держави.
Батіг Господній нашої країни: крадіжки і неефективність.
Для прикладу: консолідований бюджет системи НАН України складає близько 5 млрд. грн. Жоден науковець не скаже, що наука фінансується хоча б мінімально. Водночас, це 5 млрд. грн!
Найбільші відкриття, коли спілкуєшся з кандидатами на роботу, особливо, за т.зв. знайомством.
Перші слова: "жирне міністерство", "повезло", "слухай, є правильна тєма".
Терпляче пояснюєш: красти - не можна, халявити - не можна, працювати важко, грошей мінімум, зате в кінці: визнання і розуміння того, що прожив життя в час змін недаремно.
50% інтерв'ювованих щиро вважають, що я з'їхав з глузду, 30% - ок, всі так говорять, це модно, а нам головне працевлаштуватися - далі, все як завжди; а от у 20% - горять очі, "так, я згоден, візьміть, бо так далі жити не можна. А як треба - зараз я Вам розповім".
Заради цих 20% - відчуваєш, що життя має сенс і варта через "неможу" йти далі.
Шанс є!
Я щиро вдячний за кожне резюме, кожну пропозицію і інсайд на
[email protected]. Кожен Ваш мейл читаю особисто, всі резюме в окремому файлі. Намагатимуся знайти гідне місце для кожного патріота та фахівця. Нам є за що боротися, бо це наша країна. Не їхня, чиясь, а - наша!
Результати Вашої роботи вже видно, Ваша підтримка надихає, ми переможемо." (с)
Bookmarks