| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вообще, много раз замечал, что красная рыба в Метро существенно дешевле, когда есть скидки, относительно мельком увиденных цен в Фоззи и прочих. Там она не красная, а золотая. Была бы живой, наверное, желания бы исполняла.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Ниче се чеснокодавка(я про цену, есишо, даже по "старому" курсу, за металлическую пластинку - совсем негуманно)
Где-то что-то подобное, но дешевле есть?![]()
Нє, такий принцип часникодавки я не лю. Подібну юзала. В Тапері теж така, вигнута, її качати по столу - може у мене рука маленька, або неправильна, але мені незручно.
плюс дощечку бруднити
а тем временем банальный длиннозернистый рис уже по 20 грн![]()
Верю в смерть после жизни, любовь после секса, крем после бритья
Таки не надо делать мне, как лучше!Оставьте мне как хорошо
Взагалі для мене це виявилося ще те питання - вибрати часникодавку
Була старого зразка, але куплена задешево, пробігаючи мимо, - тупо зламаласяПотім вибрала наче "прилічну" з виду, так на практиці вона ніфіга не давить - всередині часничина вже розплющена, а в отвори нічого навіть не заходить
![]()
Я вже якось стороною ті часникодавки обходжу - не так часто я той часник використовую для страв, простіше в результаті ножем нарізати
Думала, може отака новомодна врятує мене![]()
прочла отзывы по чеснокодавилкам, ничо се. я все думала как-нибудь прикуплю себя с зубчиками чтобы мыть удобно было. все фигня, да?
«"Все там будем!" - говорят улитки при любом удобном случае. На вопрос: "Где"? отвечают: "А где бы ты хотел"?» (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks