| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Класне фото!! Такі святкові!!
Аля, а хто з лялькою в світлому комбезіку?
Курси для вагітних ж/м Лівобережний-3 та вул.Калинова
Сертифікована Доула (АФПБ)
ага)))
Міра, а ви свого петса пускаєте на кровать? Бо я ж бредила лабрадором таким, як у вас. а потім підвернувся наш чихуашик. ми його міні лабрікрм звемо, бо він такого ж кольору))) ну живе він на кроватях звісно, то чоловік кожен раз каже а якби оце я не встояв перед лабрадором, то і лягти ніде було б))
Курси для вагітних ж/м Лівобережний-3 та вул.Калинова
Сертифікована Доула (АФПБ)
ні-ні-ні) йому навіть, до спальні не можна заходити) привчили так з самого початку - на нічь двері закрили, ми в своїй кімнаті, він - у своїй)) спочатку трохи скулив, потім звик) нам казали, що ми ізверги, такого мануну залишаємо на нічь самого) але мануна нині важить більше 30 кг - я не уявляю такого кабасика на своєму ліжку) та і навіщо..) собака є собака)
Девчонки, эта статейка про мошенников (банкоматы Привата). Вроде бы все закончилось) http://dp.vgorode.ua/news/sobytyia/2...-yz-bankomatov
Чем меньше в голове ожиданий, тем больше в жизни сюрпризов
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks