Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 544 з 696 ПершаПерша ... 44444494534535536537538539540541542543544545546547548549550551552553554594644 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 13901, показано з 10 861 по 10 880.

Тема: Приусадебный участок (делимся опытом и задаем вопросы)

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Да!
    Вот перестану чихать ,и припрусь за шелковицами. Главное перед этим нажраться таблеток от жадности,чтоб опять не скупить у тебя половину твоих можжевельников.
    за саджанцями? а де? хочу крупну , солодку біло-рожеву, яу в дитинстві ) , але не розумію ціну 250-350 грн.

Дописів
    56 458

Типово

Цитата Допис від Я-яя Переглянути допис
    возьмите налички только на шелковицу )
    И все заначки дома повыкладывать?))

Дописів
    56 458

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    за саджанцями? а де? хочу крупну , солодку біло-рожеву, яу в дитинстві ) , але не розумію ціну 250-350 грн.
    Рязанов мне пообещал крупную черную. Может и розовая у него есть.

Дописів
    7 094

Типово

а я не хочу грязи на участке из-за нее
    Одна девочка так много читала, что забыла, как правильно фотографировать себя в зеркале

Дописів
    7 094

Типово

И все заначки дома повыкладывать?))
    канэшна)
    Одна девочка так много читала, что забыла, как правильно фотографировать себя в зеркале

Дописів
    39 400

Типово

Рязанов мне пообещал крупную черную. Может и розовая у него есть.
    ясно)

Цитата Допис від Я-яя Переглянути допис
    а я не хочу грязи на участке из-за нее
    у нас є місце за воротами на поляні. там всякі груші-лимонки шмякаються)

Дописів
    56 458

Типово

ясно)

Ой, Как я хочу грушку-лимонку...Капец просто. Только нет их сейчас в продаже.((((

Дописів
    39 400

Типово

Ой, Как я хочу грушку-лимонку...Капец просто. Только нет их сейчас в продаже.((((
    і наші старенькі

лимонка не відбиває з корня і самосійок теж немає- поділилася б, якби було чим. зато вишню та обліпиху тільки встигай викопувати)

Звідки Ви
    Вільногірськ
    Дописів
    5 038

Типово

Я 3 роки за рожевою ганялась. Спочатку купила на Озерці, не вижила (мабуть місяць її продавали без землі...). Наступного року якийсь продавець саджанців на місцевому базарі казав, що привезе лише за змовленням. Привіз рано вранці казав, що вночі тільки викопали, точно рожева. Прижилась. Влітку навіть ягоду показала - чорну))). Подарувала кумам.
    Цього року замовила в Дивосаді , Артемівськ, за 150 грн. Там такий прикол, що сезон відкривають 1 серпня, тому визначитись потрібно заздалегідь, а 1 серпня швидко замовити все, що захотілось і одразу оплата. Цей саджанець знімають з продажу і присилають восени.
    Ще бачила рожеву шовковицю в Посадці, Мелітополь. Там дешевше була, грн 80 мабуть, до 100 грн. точно. Але її ще рано влітку хтось собі придивився, не втовпилась.
    В Дивосаді саджанці сподобались, і відношення, і упаковка - все на високому рівні. Хоча ціна зависока, але найкращі сорти.
    В Посадці - дешевше, саджанці хороші, велике коріння, виноград та суницю вмокали в гідрогель. А тільки рослини в горщиках не обмотали плівкою, земля трохи висипалась. Наступного разу буду просити краще замотувати те, що може перевернутись. Хоча, взагалі, задоволена.

Цитата Допис від Лилия10 Переглянути допис
    Я такая же
    Сегодня брызгала виноград и ему (винограду) объявила, что и в следующем году обрезать буду я и если опять будет мало винограда, то выкорчую весь асфальтом закатаю.
    Мама смеялась когда услышала мой монолог возле винограда.
    Я так яблуню лякала. Виросла вже величенька, а яблук нема і нема. Сказала, що спиляю наступного року. Вона як вродила))). А які добрезні яблука!
    Востаннє редагував mkuku: 01.11.2014 о 19:22

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від mkuku Переглянути допис
    Я 3 роки за рожевою ганялась. Спочатку купила на Озерці, не вижила (мабуть місяць її продавали без землі...). Наступного року якийсь продавець саджанців на місцевому базарі казав, що привезе лише за змовленням. Привіз рано вранці казав, що вночі тільки викопали, точно рожева. Прижилась. Влітку навіть ягоду показала - чорну))).
    Цього року замовила в Дивосаді , Артемівськ, за 150 грн. Там такий прикол, що сезон відкривають 1 серпня, тому визначитись потрібно заздалегідь, а 1 серпня швидко замовити все, що захотілось і одразу оплата. Цей саджанець знімають з продажу і присилають восени.
    Ще бачила рожеву шовковицю в Посадці, Мелітополь. Там дешевше була, грн 80 мабуть, до 100 грн. точно. Але її ще рано влітку хтось собі придивився, не втовпилась.
    В Дивосаді саджанці сподобались, і відношення, і упаковка - все на високому рівні. Хоча ціна зависока, але найкращі сорти.
    В Посадці - дешевше, саджанці хороші, велике клріння, виноград та суницю вмокали в гідрогель. А тільки рослини в горщиках не обмотали плівкою, земля трохи висипалась. Наступного разу буду просити краще замотувати те, що може перевернутись. Хоча, взагалі, задоволена.
    дякую за пораду.

Дописів
    7 094

Типово

тогда конечно можно ))

Дописів
    56 458

Типово

і наші старенькі

лимонка не відбиває з корня і самосійок теж немає- поділилася б, якби було чим. зато вишню та обліпиху тільки встигай викопувати)
    А на весняну прищепу гілочок не буде? Я хоч і не спец, але так хочу лимонку,що вже готова спробувати прищепити. Навіть яблуню дичку для цього тримаю.))

Звідки Ви
    Вільногірськ
    Дописів
    5 038

Типово

А на весняну прищепу гілочок не буде? Я хоч і не спец, але так хочу лимонку,що вже готова спробувати прищепити. Навіть яблуню дичку для цього тримаю.))
    А просто гілочку прищепити? Для чого Вам ціле лимонкове дерево?

Дописів
    39 400

Типово

та без проблем, в квітні нагадаєте і наріжу. а точно на яблоню?

Дописів
    7 094

Дописів
    56 458

Типово

та без проблем, в квітні нагадаєте і наріжу. а точно на яблоню?
    Ну є яблуня ,можу і грушку в лісі дичку викопати,але тоді треба ж до осені чекати,щоб вона прижилася сама,а тільки потім прищеплювати.

Дописів
    24 739

Типово

Вы хотите прививать груши на яблоню? А не отторгнется прививка или будет неравномерно расти?
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
    Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)

Дописів
    24 739

Типово

О, я бы хотела целое дерево
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
    Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)

Дописів
    56 458

Типово

То грушка мого дитинства.)) Та і для консервації дуже добре підходить.

Дописів
    39 400

Типово

дами, нагадайте весною, начеренкую скільки треба.

Сторінка 544 з 696 ПершаПерша ... 44444494534535536537538539540541542543544545546547548549550551552553554594644 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті