| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А ці професійні кадри з бізнесу, яким треба фонд компенсації, вони мають позитивний практичний досвід втілення реформ на державному рівні? Навряд. Тобто ще невідомо, чи вистачіть цих експертів саме на такий рівень, а компенсацію давай.
Про "волонтёрские начала" десь навіть смішно на фоні тих волонтерів, хто віддає весь свій час, статки на волонтерство. Як би не ці приклади, може, якось по-іншому сприйняв, більш серйозно, чи шо.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
http://ru.tsn.ua/ukrayina/pervyy-nom...am-393065.html
№1 Самопомощи выступает с заявлением о низкой зарплате депутатов и потере 4-х своих партийцев, которые отказались идти в депутаты из-за этого
можна не давати, можна не використовувати, не адаптувати існуючі в світі моделі реформ
серед волонтерів є працюючий гендиректор, предправління? фіндір чи крізєс-манагер корпораціі з 5000 працівників? впевнена, таких серед "весь свій час" немає.Про "волонтёрские начала" десь навіть смішно на фоні тих волонтерів, хто віддає весь свій час, статки на волонтерство. Як би не ці приклади, може, якось по-іншому сприйняв, більш серьйозно, чи шо.
Востаннє редагував Rоlа: 01.11.2014 о 01:00
А є впевненість у тому, що конкретні предправління, гендиректор, фіндиректор або інші проведуть необхідні реформи? Вони гарантують? Яка відповідальність, якщо не проведуть, а гроші вже візьмуть?
Я схиляюся до думки, що гроші треба платити тільки за результат, не розумію, як можна інакше.
Datex Lab
Восемь первых мест в рейтинге самых высокооплачиваемых профессий в США занимают медики. А анестезиолог - по-прежнему самая прибыльная специальность: зарплата этих врачей составляет $290 тыс. в год. Для сравнения, в России по уровню бедности врачей обгоняют только секретари, продавцы и дворники. Средняя зарплата доктора в РФ составляет $12 тыс
http://originaltm.com/vrachi-v-ssha-...rossii-nishie/
Хороший коммент в инете попался на эту тему-
"Взагалі ППЦ якийсь. Я ходила на сайт Самопомочі колись. Нічого такого першим номером я не бачила : "реформування зарплатні депутата". БПП теж. Якого дідька "вперше депутати" взагалі знайшли цю найпершу найнагальнішу проблему Украïни???? А якщо охолонути, то такі теми завжди піднімаються, щоб забити інфопростір - тема надзвичайно популістська і завжди у всіх краïнах викликає шквал емоцій і тони тексту. От поки люди говорять про цю дурню (а про це всі говорять завжди дуже запально, емоція б'є, взагалі все інше з голови вилітає) , вони не говорять і не думають про інше. Тепер питання : хто? що? навіщо? От ПП чого цю смердячку випустив, зрозуміло. Питання, навіщо наша Гапка підключилася до концерту. Вангую, що далі будуть обговорювати персональне голосування. Зуб даю. Це друга тема, яку можна обговорювати пів-року і морди один одному бити. Народонаселення на цю ***ню клює миттєво."
чим своєму рободавцю гарантуєте особисто Ви?відповідальність дорівнює зарплатні? у мене ні, у багатьох знайомих манагерів теж ні - зарплатня многа меньша за відповідальність.
незалежно від Вашого профайлу, рекомендацій я буду мати сумнів що ви гарантовано саме той, що зробите так, як потрібно
тобто, працевлаштовуєтеся, є робота на кожен день, а кінцевий результат буде через два рокі і три тижні- тооді і зарплатня, так?Я схиляюся до думки, що гроші треба платити тільки за результат, не розумію, як можна інакше.
Востаннє редагував Rоlа: 01.11.2014 о 01:20
буває і з значними збитками , якщо в проект зайшло ноу-хау. буває з дуже значними збитками, якщо якесь рішення аукнулося через рік або два, біда може ускладнюватися обслуговуванням залучених кредитних грошей на проект. на результат може вплинути якісь зовнішні фактори, на які манагер не впливає.
все це ризики роботодавця, манагер не отримає зарплатню, бонуси, може втратити роботу.
десь так, є ж пропозиція ввести можливість відкликання депутата виборцямиНаши депутаты ни за что не отвечают.
В мене все дуже просто - є результат, що задовольняє (не мене) -беру гроші, нема такого - не беру.
А вже казали - з/п, якщо ми ще про депутатів або інших, прив'язана до середньої з/п у країні. Через два - так через два. Є стимул не гасати по залу чи щось обіцяти у Шустера, а працювати.
Datex Lab
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks