| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
оце накидали.
Так, я теж дам 60 грн.
Не забувайте що у автомобілів десятка та наприклад фольц дуже різна амортизація-запчастини-витратні матеріали. Я думаю це має впливати на ціну, бо це частина ціни. І мені не дуже подобається в десятці їздити. Хоча мабуть це краще ніж в деяких інших авто. А ви отримаєте 20 відсотків чайових, це непоганий відсоток. У %% вийде більше, ніж отримає більш дорогий таксист.
"їздити по 90" (бо гола ціна саме 90) і "їздити по 50" це не тільки гарні циферки. чомусь же в інших місцях призначають таку ціну, і люди користуються? замість того щоб "по 50" їздити? значить, щось відрізняється.
кріселки: я розумію, що немає бажання експериментувати. Хочеться просто швидко та надійно заробляти. Якби кріселки були прямо дуже вигідні, то вже якась служба цим займалась би централізовано. Моя точка зору на усе це не співпадає ні з точкою зору більшості таксистів, ні з точкою зору більшості батьків. тож думаю що подальші розмови на цю тему вже нікому не потрібні.
отож
Весь этот холивар со стороны заказчиков и со стороны таксистов вызван по сути одной бедой - отсутствием стандартов обслуживания
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Хооспади) Чтоб вам свежий товар в магазине продавали только за 50 процетов чаевых кассиру
Да, есть разные классы авто, и уж понятно, что если хочется с комфортом, то в десятку никто не звонит. Но элементарную вежливость и правила поведения, не зависимости от службы, никто не отменял.
стандарты могуть быть разными, если кратко
в первом - заказчик едет на корче и платит дешево с сервисом от А до Б, во втором - на нормальной машине и доп сервисами типа кондер, детские кресла и тп..., можно нафантазировать прочие варианты
А что в реальности? - в одной службе от разбитых вазов до мерсов и ездят по одним тарифам
второй момент - сильно легкий вход в профессию... отсюда избыток таксующих, демпинг, т.к. работы тупо на всех не хватает
О_о яка толерантність
з 26.01.2012 живу новим життям...
жесть якась. то мало платять і не дають чайові, то роботи на всіх не вистачає![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks