| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Леночка, добавь еще, пожалуйста в заказ:
Набор в детскую кровать джунгли и ребята
Спальное место 60*120см без резинки
Одеяло 95*125см разрез сбоку
И наволочку в стандартном размере для таких кроватей
И еще один набор Ребята, с размерами как Белочка
Ленусь и посчитай, пожалуйста.
Спасибо.
отредактировано!
to *Натик*
- спасибо за заказ, общая сумма 1350 грн.
Spoiler: расчёт
Юлия, приятно было познакомиться, спасибо за заказ
Будет сделано
Надюша, нет, ничего не получала и не поняла, на чем все-таки мы остановились.
Фантазии маловато, но может получиться, Средиземноморье есть достаточно.
Руся, думаю, с понедельника буду предлагать варианты.
Танюша, хорошо, немного ознакомилась перед выходными с предложениями по сатину, в понедельник мне скажут действующие цены и будем обсуждать-выбирать.
Востаннє редагував Elena_S: 01.11.2014 о 23:01
Оленочка, дякую. Красивий вийшов комплект з вишиванки, якість пошиву бездоганна, як завжди. Єдине, я сподівалась, що фон буде білосніжний, та це нічого, для буденного комплекту він ідеальний. Мрію колись замовити білий страйп, мама ним дуже задоволена
Леночка, добрый вечер. Если что, вы имейте меня в ввиду на 2 комплекта сатина гладко -крашенного и на комплект "Вышиванки". Спасибо. Сообщите пож, когда замеры давать.
Васіліна, знову я вдячна за довіру та Ваше замовлення. Стосовно фону скажу, що у бязі білий фон справжня омана: якщо багато промальовки отої білої, то тканина здається біло-сірою, якщо небагато,то більш віддітнку молока. Освітлення також впливає та час доби. Але сам цей дизайн вже кілька років найпопулярніший. Впевнена, що вибудете в захваті від нього. До речі, саме такі тканини можна прати (нечасто, а при потребі) навіть у 90-градусної воді та не боятись агресивних засобів для прання, які використовують для білого.
А страйп раніше Вы для мами брали? гадаю, що прийдеться брати мені страйп-сатынчикурулон. До новорічних свят він дуже чудово пасує. з понеділка займусь.
Востаннє редагував Elena_S: 01.11.2014 о 23:25
ой, девчата,
мне еще и гладкокрашеную бязь предлагают снова, помните, как в прошлом году была оттенка зелёного яблока, жёлтая и персик?
теперь снова яблочная, а ещё розовая и голубая. качество отменное. глаза разбежались
Spoiler: картинки:)
Леночка - а мне джерси простынку ты заказывала?
Здравствуйте, сколько будет стоить из ткани "вишиванка" комплект белья - пододеяльник 2штуки 150*200 (разрез снизу на застежке), наволочки 2 штуки 50*70(обычные), наволочки 2штуки 70*70 обычные, простынь 220*230(обычная)
ФИЗРЕАБИЛИТАЦИЯ (неврология, дцп, инсульты, травмы в т,ч спортивные) и РЕЛАКСАЦИЯ (расслабляющий медитативный массаж) - http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=341634
Солнышко, как будет все готово, отпишись, пожалуйста, я заберу самовывозом. Еще раз спасибо.
Спасибі за пораду на рахунок прання, і на рахунок освітлення Ви теж праві, бо подивилась сьогодні і тепер виглядає достатньо білим. Страйп брала для батьків у якості подарунка на річницю, кращий подарунок годі й уявити. Боюсь спитати скільки може коштувати всередньому зараз комплект з нього. А ще хотіла спитатись у Вас: у нас ковдра вовняна і підчас зміни білизни по квартирі літають шматочки вовни, може Ви знаєте з чого краще зшити чохол?Васіліна, знову я вдячна за довіру та Ваше замовлення. Стосовно фону скажу, що у бязі білий фон справжня омана: якщо багато промальовки отої білої, то тканина здається біло-сірою, якщо небагато,то більш віддітнку молока. Освітлення також впливає та час доби. Але сам цей дизайн вже кілька років найпопулярніший. Впевнена, що вибудете в захваті від нього. До речі, саме такі тканини можна прати (нечасто, а при потребі) навіть у 90-градусної воді та не боятись агресивних засобів для прання, які використовують для білого.
А страйп раніше Вы для мами брали? гадаю, що прийдеться брати мені страйп-сатынчикурулон. До новорічних свят він дуже чудово пасує. з понеділка займусь.
повтор
Востаннє редагував Цинцинела: 03.11.2014 о 00:28
Никто не рождается для того, чтобы оправдывать чьи-то надежды.
Леночка, здравствуйте!
Хотела заказать у Вас -
Рушник отельный белый плотности 500 70*140 - 107 грн. 3шт. и парочку в той же плотности 50*90 шоколад.
Никто не рождается для того, чтобы оправдывать чьи-то надежды.
пишу-пишу
Здравствуйте, Галина,
если шоколадные в этой плотности идут без борда (без вытканного бордюра) - Вас устроит?
Вартість страип-сатину зараз з*ясовую, ніби-то обіцяли невелику знижку. А яка товщина ковдри?
за весь заказ - 520 грн., единственное, получится не раньше выходных (жду ткань дозаказанную).
Здравствуите,
Оля, заказывала, но ее на складе перепутали с другои, завтра вновь перезаказываю.
Востаннє редагував Elena_S: 04.11.2014 о 11:57
Добрый вечер, Елена! что там с заказом "вышиванка"?)
и можно посчитать с бязи голубой комплект полуторный?
Добрый вечер!
Подскажите, пожалуйста, какие есть в наличии махровые полотенца (размером 30:50, 30:60)? Нужно 25 шт. для детского садика.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks