| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Миссис Версия если ещё нужны ниточные обрезки - я тоже готова помочь - могу к понедельнику насобирать - яркий акрил и хлопок - вяжу игрушечки
Вика В, очень красиво! Настроение поднято))
Девочки, меня 25 не будет. Но вы собирайтесь))
Девочки! Кто вяжет жилетки? У меня прилично темно-синих ниток, которые привезла мне Женя, но....... Они на носки не пойдут- очень жестко и кремезно получается! Половину носка связала, тяжело рукам, отпарила, но все равно не то. На жилетку, я думаю, будет отлично. Давайте списываться, желательно в личку, отдам нитки.
http://9-channel.com/silami-dniprope...-00075723.html
теперь солдаты точно без носков не останутсяСилами дніпропетровських школярів була проведена благодійна акція «Шкарпетки для солдата своїми руками
участь у який взяла 81 школа міста. 1586 пар шкарпеток вдалося зібрати небайдужим дітям, аби захисники країни не змерзли у холодну пору року. Малюки з п’ятих-шостих класів оформили шкарпетки аплікаціями та вишивками, а учні сьомих-одинадцятих взагалі вив’язали їх власноруч. Дехто додав до вовняних виробів, призначених воїнам АТО, власні побажання та навіть хендмейдові обереги. Частину дарунків школярі передали пораненим героям особисто у міському воєнному шпиталі, а іншу частину вже за декілька днів волонтери обіцяють доставити на схід.
у нас готовы 2 пары (не успели высохнуть к пятнице), как погода позволит - отнесу
и еще по 1 носку ))
Хотела связать носочки для девочек (такиша говорила что они там тоже есть), получаются гольфы на гулливера ((
У меня таких больших еще не былоа после стирки шо будет
![]()
Ну думаю до 45-го довязать, но гольфы )))
Можно будет сверху, на берцы, заворачивать, правда цвета они ... голубоговот такого примерно
Зашла сказать спасибо Мэгги за доставку никто, а также тому, кто передал пасмы горчичных ниточек) Первый пошел))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks