| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
господа таксисты, тоже накипело: не быкуйте на дороге, вы не одни в этом мире, и вы не одни устали, с ночной и т.п.
сегодня утром в 8.05 тело "три слоя маргарина" по другому не скажешь, серый логан с белой шашкой, хз какой службы перегородило выезд с заправки на шинной (восток-газ) когда я уже почти выезжал въехало и начало мне втирать что мол я неправильно въехал и типа давай сдавай назад или не умеешь - результат сдавал назад он сам аж на проезжую часть и его счастье что я торопился и заправщицы сгладили этот конфуз..., там спокойно все всегда разъезжаются в обе стороны, даже когда очередь, у всех заливная горловина с разных сторон ведь ... вот объясните мне че быковать там где не надо? у всех напряжные дни, работа и прочая лабуда, но нужно оставаться людьми прежде всего ...
а ви вважаєте це нормальним?
коли був ураган Заурус теж відписувався в якийсь темі про таксі, так він прямо сказав що йому пофіг і на водія і на авто, йому треба добратися з пункту А в пункт Б. Він сказав це прямо, але так вважають більшість тих хто користується таксі, тільки чесно не визнають цього. Так якого коли пасажиру пох на водія, водію мати діло до того що ви спізнюєтесь?
Про чайові - в таксі ви платите за проїзд, хочете сервісу (музика, покурити, водія-аниматора і т.д.) доплачуйте окремо.
Мені не зрозуміло, якщо водій був чемний, привіз вас вчасно, поїздка була приємною - залишити 2-5-10 грн на чай важко, звісно це не обов'язково, але це по людські.
Попам'ятаю одне замовлення (48 грн), пасажирка дає 50 і просить допомогти з багажем (занести у офіс), не зміг відмовити, але в пав в ступор коли вона попросила здачу.
норм. яке падло порвало переднє пасажирське?![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
)) одного разу підійшов на масиві до стоячого кажу на автовокзал. називає суму хай десь 50 грн (не помню точно). поїхали. їдемо а він летить в прямому смислі (я його не гнав). ну їдемо їдемо тут хоп. гайци іди сюди. бла бла бла перевищення. пішов він з ними. вертається давай 50 грн. дав. він пішов до них. приходить поїхали далі. приїздимо на вокзал кажу ну і шо тепер? він та нічого. домовлялися ж за 50дістав все шо в мене було. 25 грн. лишив собі 5 на проїзд назад 20ку віддав йому
![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
Счетчик считает простой, если летишь со скоростью меньше 10 км/ч, или стоишь. 5 минут такого стояния бесплатно. Хватает на пару светофоров при среднем заказе. А тот заказ схватил утром по Эталону. Без (Б). И счетчик включил, бо просчет порадовал. Чтоб, еслишо, клиент не думал, что я барыга. Договоримся-хорошо, а не - то не.
- сколько с меня, я не услышала оператора?
- вам посчитали 46. реальный проезд 62. Будет 50- хороше, не -то не.
- нате, я не против.
Через пол часа я понял, что "непротив" позвонить и пожаловаться на грабеж. Вкатали полтос штрафа и 4 вернуть клиенту.
когда спрашивают "за сколько доедем" или "а за 15мин. доедем" то так и происходит...объясняю реальное время и стараюсь его сократить...в 99.9% случаев приехал-ждешь 10-15 мин- выскакивает и "я опаздываю, мне побыстрее"...еду так как ехал бы и в первом случае...но сократить не стараюсь.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks