Цитата Допис від Kat+ Переглянути допис
Ирчик, ну вот не слышала я ни разу, что деньги тратятся на аренду и покрытие невыплаченных зарплат. На техническую базу, доплаты преподавателям, стипендии и оснащение классов - слышала. Такое расходование средств меня устраивает. Тем более, что вроде как при желании можно ознакомиться с ведомостью по расходам (пока не проверяла).
Ну и, невзирая на мнение о том, что "лицеи скурвились", они (ЛИТ, УАЛ и ДОЛИМПФ) по-прежнему занимают первые строчки рейтингов школ.

Я не идеализирую ЛИТ. Это был выбор нашего ребенка, который мы поддержали )
Но по сравнению с нашей, вроде не самой плохой 31-й школой, ЛИТ - это вау! ))))
Жанно, перші рядки вони займають тому, що відмінники з інших шкіл туди перейшли! )) Там зібрані відпочатку сильніші діти. Плюс існують певні маніпуляції Про які розповідають (не змовляючись) директори шкіл. Ну, то така справа. Конкуренція. Цим грішать всі потроху)

Щодо оплати. Я навіть скажу тобі: по документах все буде гуд)) І бюджетні гроші теж по документах проходять, як витрачені на користь ) Але, погодься, обов"язковий благодійний внесок - це як мінімум аморально. Мені розповідали про капець яку високу оренду і скруту з зарплатами

це просто бізнес. Бізнес на іміджі)

Дивним чином, в ДОЛІМФі оплати немає. Мабуть там вчителі гірші. егеж? їм доплати не потрібні