Цитата Допис від lisa_alisa Переглянути допис
Ерунда. Защищенная статья - зарплата. Все остальное - крутись как хочешь. Так что, Белладонна права. Ирчик, и такой личный вопрос: вы за что так ЛИТ ненавидите? Из года в год льете грязь на администрацию и преподавателей. При том при всём ни ваш ребенок, ни лично вы, как я понимаю, дела с ЛИТом не имели. Поэтому вы не более в курсе, чем обычные балаболы. А если по роду своей деятельности вы иногда присутствуете на сессиях местной власти, то это совсем не значит, что все, что написано "в серых книжечках" и болтается с трибун есть на самом деле. Достали вы уже своей "обизнанистю".
Яка Ви емоційна
Поспали? полегшало?

якщо крадуть директори або чиновники - це не значить, що гроші не виділяються

Повірте, що моя обізнаність набагато глибша на "іногда" присутня на сесіях І захищати відверте здирнитцво з боку ліцеїв не можна нічим.
Ненависть - то Ваша вигадка. Занадто сильне для мене почуття. Ми просто розглядали можливість переходу туди і я мала можливість детально вивчити ситуацію.

Але те, що існує об'єктивна реальність варто знати. ЛІТ, як і УАЛ - лише іміджеві заклади, які відбирають собі кращих дітей, та ще й беруть за це гроші. А на ділі - звичайні совкові школи, як і більшість в місті. Причому останні роки імідже багато в чому підтримується штучно.

Так, за рахунок більш сильних дітей в класі загальний рівень ліцеїв дещо вищий, ніж в звичайній школі. Але не більше Інша справа, що більшість в нашому місті не знають, що може і має бути краще. тому змушені платити і задовольнятись тим, що є. Я ж не заперечую.