| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Впервые в истории Администрация Президента не свозит журналистов на пресс-конференцию. Первый раз в истории никто не готовит президенту специальных вопросов.
Об этом на своей странице в Facebook написал пресс-секретарь Президента Святослав Цеголко.
"И что особенно важно, никто не собирается манипулировать правом журналистов задавать вопросы Главе государства. Ввиду этого предлагаю перейти к европейской практике проведения пресс-конференций. Больше не нужно становиться в очередь за полсуток. Приезжайте, когда удобно, получайте на входе табличку с названием своего издания. Если вы хотите задать вопрос, поднимайте ее и спрашивайте", - написал Цеголко.
Петро Порошенко
14 хв ·
О 14:00 на прес-конференції представлю стратегію розвитку Україна-2020.
Пряму трансляцію дивіться на Першому Національному.
в реалі я спілкуюсь мовою якою зручніше спілкуватися співрозмовнику, в віртуалі я сплікуюсь переважно російською, тому що нею володіють не лише українці а й білоруси, казахи, поляки та ін. це пішло с професійних супутникових форумів де використання національних мов могло привести навідь до бану... тому що там розмовляли типу фахівці а не політики й нацики... хоча інколи можу писати українською в відповідь на питання українською, чи просто заради прихоті, та тролінгу...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Там русский искусственно укоренился, за счет массового (искусственного, как и в Крым) переселения за последние 60 лет в лугандон (а точнее, на шахты) кацапов из рф.
А так-то на востоке украинский родной, который до сих пор в селах сохранен, не смотря ни на что.
На этом лично тебе адиос, бо ты уже заманал.
хтось спілкується російською, хтось принципово переходить на українську.
часи змінюються.
якщо раніше студент, що розмовлял мовою чи суржиком, одразу ж сприймався як селюк чи западенець, тепер сприймається, скоріш, як освічена людина, що володіє українською
В мене подруга вийшла заміж за хлопця в Вишгорода багато років тому. Він навчався в Днепропетровському медичному і за розподілом вони переїхали до нього на батьківщину.
До чого це я? Він завжди розмовляв українською. На їхньому весіллі я чула лише українську від його родичів та друзів. Потім їздила до них у Вишгород за запошенням. Там більшість розмовляла українською.
Вишгород - це під Києвом, не Західна Україна.
та то щоб не бути "сєлом"..і в Кринчких і в Першотравеньску розмовляють виключно українською мовою... до речі в Дніпропетровську також доволі багато сімей де вдома розмоляють укрїнською мовою... достатьно одно два слова українською й с тобою розпочинають розмовляти виключно нею.. звичайно на рідному діалекті... (суржику)
![]()
ну тут є болгарка Кактус, поляк якщо все вірно пам"ятаю Польска, є росіяни, мігранти... в мене немає бажання викобенюватись перед ними й писати так, щоб їм було не зрозуміло.. або не зовсім зрозуміло... хоча якщо адміністрація введе правило писати виключно українськом мовою, для мене це проблемою не буду, для ресурсу буде...
Анжела, у тебя пена изо рта ишо не идет? А то ты так часто употребляешь "чучело" в инете (по отношению к собеседнику), в жизни за это уже бы ипло раскрошили бы. )
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks