| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
тут вздох не выдох
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&fref=nf
По датам я не понял. Не понимаю, с точки зрения ФБ, СМИ, что такое завтра, вчера, сегодня, если нет в тексте даты ... это т.е. сейчас, если анонсируется.Увага!! Максимальний перепост!
В Запоріжжі в п'ятницю поховають більше п'ятдесяти невпізнаних українських військових, загиблих в зоні АТО. Похорон відбудеться о 12.00 на Кушугумському міському цвинтарі з дотриманням усіх почестей і процедур. Розпізнати тіла неможливо було, взяли проби ДНК.....
Люди, Українці, Запорожці.... Давайте проведемо достойно хлопців в останню путь! Прийдіть і віддайте шану Героям - бо вони віддали своє життя за вас!
П'ятниця. 12.00. Кушугумське кладовище.
Какое там ООН шмООН , ... прийдется нам самим выкорабкиваться, да еще потом и Европу за собой тащить ... там "много некорректных слов"
http://itar-tass.com/proisshestviya/1463847 понеслось. А они думали их ублюдки будут умирать на луганде ? С автоматом ты герой где нибудь в Урюпенске.
Підписано закони про звільнення від оподаткування продукції оборонного призначення
Президент України Петро Порошенко підписав закони про внесення змін до Податкового та Митного кодексів України щодо звільнення від оподаткування продукції оборонного призначення.
Закон № 1657-VII спрощує ввезення продукції оборонного призначення на митну територію України під час дії особливого періоду, введення надзвичайного стану та у період проведення антитерористичної операції шляхом звільнення від оподаткування митом продукції оборонного призначення, за переліком, що встановлюється Кабінетом Міністрів України.
Також підписаний Закон № 1658-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування продукції оборонного призначення». Дія Закону не поширюється на продукцію оборонного призначення, що ввозиться на митну територію України з території держави, визнаної згідно із законодавством України державою-окупантом чи нормами міжнародного права – державою-агресором.
Закони набувають чинності з дня опублікування.
там написано - освобождается от мита. я не так чтоб дюже сильна в украинском, но, по моим скудным познаниям, мито - это пошлина. про пдв ничего не вижу. но может благотворительные организации освобождены от уплаты пдв, я про эти особенности ничего не знаю. волонтеры расскажут, как оно будет происходить
Никого не ищу. Просто хвастаюсь
В кино часто используют такую фишку. Ну там заложников взяли или в больнице. И такой персонаж, дама с ребенком. Она обязательно подбежит к плохому дяде или доктору и выдаст аргумент "Это мой сын! Спасите (выпустите) его!". Вот что по идее после этих слов должно произойти? Типа: "Ах, так это ваш сын? Ну раз такое дело, то мы сделаем все, для его спасения! А был бы чужой, дали бы сдохнуть." ??
HARPER'S BAZAR-ная баба
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks