| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
5.10
Самопомощь
Правый сектор
Блок Порошенко
Гражданская позиция
Свобода
Партия О.Ляшко
КПУ
Батькивщина
Интернет партия
Народный фронт
Заступ
Сильная Украина
Оппозиционный блок
Не пойду на выборы
Украина - единая страна
ЛПУ
Гражданское движение
Зеленая планета
Единая страна
ПЗУ (зеленые)
Возрождение
Блок Левых Сил
Сила и честь
Остальные (КУН, НДПУ, Новая политика, Сила людей, Солидарность женщин, Україна Майбутнього)
ну че за кого голосовать то?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
А есть уже какие-нибудь рейтинги, интересует рейтинг "Самопомiч"?
Нормальный Днепр @LeadAirship · 19 uur
ЦВК зарегистрировал на выборы партию "Собор". Всплывают "любi друзi" из НУНСа.
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
... пилять, доживу ли я в качестве избирателя до того, когда у нас будут нормальные названия партий, а не ХитроВыструганныйФронтДопомогиИзменениямКривизныМи роощущения ?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Избирательный список "Батькивщины" возглавила украинская летчица Надежда Савченко, Тимошенко будет значиться под номером 2Это интерфакс-уа так решило или Юля зовсим хитрюча? - хоть как нибудь запиариться, интересно Савченко в курсе? )Лидер партии "Батькивщина" Юлия Тимошенко предложила делегатам съезда партии включить под номером один в избирательный список украинскую летчицу Надежду Савченко, похищенную в Украине и удерживаемую в России."В первый раз за все время похода на выборы я не иду номер один в списке партии "Батькивщина". Я уступаю этот номер тому человеку, который не просто достоин этого первого номера. Это человек, который сегодня является символом борьбы за Украину в мире….Это человек, который, находясь в тюрьме, имеет мужество приходить на судебные расправы с символом Украины в сердце, с флагом Украины в руках… Первый номер в нашем списке – Надежда Савченко", - сказала Ю.Тимошенко, выступая на съезде "Батькивщины" в воскресенье в Киеве.
Вторым номером в списке была проголосована Ю.Тимошенко....
трапилась така відповідь
Нормальный Днепр @LeadAirship · 2 min
Почему я проголосую за Правый сектор в Раду: они точно будут лоббировать легалайз огнестрела. Я хочу иметь право на самооборону.
Нормальный Днепр @LeadAirship · 52 sec.
Вторая причина голосования за Правосеков: они точно проведут реальную люстрацию.
Нормальный Днепр @LeadAirship · 1 min
Третья причина голосования за правосеков: они будут бить морды рыгам, которые пролезут по мажоритарке. Это будет праздник.
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
В курсе
Зі сцени виступила рідна сестра Надії Савченко Віра. Вона зачитала лист Надії. Наводимо його повний текст:
"Дякую, українці!
Саме важке для людини – це вибір… Мені самій ніколи не вистачило б сили зробити цей вибір самостійно. Дякую, що полегшили мій тягар.
Я почула думку 6 тисяч українців. Звичайно, це не вся Україна. Всю почую вже на виборах.
Я не стану розпилятися і слізно обіцяти… Правда в тому, що не знаю, як і що робити. Але не святі горщики ліплять. Будемо відновлювати і посилювати Україну разом. Я не злякаюся цієї роботи, це я вам обіцяю.
На вибори я піду разом з партією "Батьківщина", і не питайте, чому саме так! Не місце красить людину, а людина місце. Спробуємо разом прикрасити нашу Батьківщину – Україну. Дякую, Надія.
08.09.2014 року".
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
У кого они в списках? Борца за мир нестора тут нету?
Приватні компанії відмовилися допомогти Україні з газом
Неділя, 14 вересня 2014, 13:25
Приватні компанії-видобувачі газу в Україні хворобливо відреагували на пропозицію "Нафтогазу" закачувати 50% видобутого газу в ПСГ до 1 січня 2015 року.
Про це в інтерв'ю ZN.UA заявив глава правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.
За його словами, вони де-факто вони відмовилися брати участь у створенні резервного запасу газу для країни.
"До початку опалювального сезону ми розраховуємо, що вдасться створити ресурс в ПСГ не менше 17 млрд кубометрів", - зазначив він.
За словами Коболєва, зараз в українських ПСГ - близько 16 млрд кубометрів газу. З них "Нафтогазу" належить близько 12 млрд.
Як відзначає Коболєв, в наступному зимовому сезоні приватні компанії будуть мати у своєму розпорядженні 2,7 млрд кубометрів газу (якщо вважати чистий видобуток приватних компаній, а також видобуток газу за договорами про спільну діяльність з держкомпаніями).
В основному цей обсяг буде поставлений промисловим споживачам за прямими договорами. Ціна для них встановлюється національним регулятором і повинна бути ринковою, тобто відповідати цінам, по яких Україна може купувати імпортний газ, уточнює Коболєв.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
это я так поимаю мода пошла, депутатами ставить людей вообще далеких от политики экономики, и шо там Златка забыла)
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks