| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
...так, хорош тут вольнодумничать ... ишь, повадились .. Президент сказал - Куличенко пойдет, значит, пойдет ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
в отличие от СССР, процедура "выхода" из Украины предполагает не внутренний (республиканский или местный), а всеукраинский референдум.
таким образом, Крым был оккупирован совершенно незаконно, за что рф будет пожинать санкции и дальше.
...если пойдут комбаты - то накой вообще выборы? ... зашли, сказали "Караул устал!" и сели ... хунта, так уж хунта, по взрослому ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
...то ли еще будет. Семенченко становится все больше и больше. Да и тон высказываний кардинально меняется...
"Зустрівся з головним військовим прокурором України, поговорив з членами слідчої групи. У мене склалося враження, що офіцери реально зацікавлені провести це розслідування і довести його до логічного завершення. Закликаю всіх офіцерів і бійців підрозділів, що мають інформацію про обставини, що призвели до оточення наших військ до співпраці зі слідчою групою. Якщо на вас буде здійснюватися тиск з боку будь-яких посадових осіб - звертайтеся до військової прокуратури або особисто до мене - готові надати охорону", - повідомив Семенченко.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks