| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Перемир'я можливе, але мир може бути тільки тоді, коли війська Путіна підуть з нашої території і повернуть Крим. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передає УНН.
"Введення військ - це був практично останній козир з його (Володимира Путіна - Ред.) боку. І так його солдати були з липня тут, і так вони керували гаубицями," Буком "і т.п. Але вже навіть їх не вистачало. Місцеве населення там вже практично не воює, це 10-20%, він ввів своїх солдат, свою армію. Здавати Донбас ніхто не має права. Визнавати окупацію Донбасу чи Криму ніхто не повинен", - сказав Геращенко.
Він також наголосив, що мир можливий за умови, що російські військові покинуть територію України.
"Якщо буде військово-технічна допомога, я думаю, що у Путіна справи будуть дуже погані. Перемир'я можливе, але мир може бути лише тоді, коли війська Путіна підуть з нашої території і повернуть Крим", - Додав Геращенко.
Я смотрю истеричко духом воспряло...небось уже и бант триколорный приготовило.......
Здесь ничего хорошего уже не случится …
Отдельная тема давно есть http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=360275 Джанака, просит не дубляжа информации а тканей...просто порытся в закромах и дать ткань на трусы ребятам .
New Jersey, на хери і до піонерів ходять незалежно від кольру прапору на авто.
у мене немає потреби в "уважала", немає потреби в "батька гуртом", "ми с тобой одной крові і поетому нічєго, єслі ти слєгка йобнулся".
у мене немає потреби оцінувати яка ви, а у вас є потреба оцінити яка я- розумієте різницю?
навряд, що зрозумієте написане саме ви. вибачте, що я не така, як ви думалі, що ви не розбираєтеся в людях, ну й за всі інші ваші прой.оби теж вибачте мене![]()
Востаннє редагував Rоlа: 04.09.2014 о 23:40
На это кто, что скажет?
http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post27728993
кинули почему-то в тему подумершую
Только что на прямой связи был Мариуполь. Вата считает, что их защищают от Ляшка.
Послушала видео Русланы. Она уже за ополченцев?![]()
Девочки-мальчики, я пришла просить...
я понимаю, что не совсем по теме, но, думаю, актуальная тема для большинства из нас сегодня
люди, у кого есть в закромах СИТЦЕВЫЕ отрезы ткани???(пусть они будут 80-ых и 90-х годов, нам пойдёт! если они неделю прослужат, будет хорошо...стирать там негде)
ПРОСЬБА!!!
будем шить для ребят в АТО трусы (такая мелочь, но такая важная!!!), нужна ткань...
пишите в личку.
СПАСИБО!!!
Ярослав Матюшин
2 год. · Відредаговане ·
Пожалуйста, примите инфо как данность.
Я так вымотан, что за любой, подчеркиваю - любой камент "а вот пишут", или за перепост сми в этом треде дастану банхаммер.
Итак. БП не разбит - это все истерика народа, который видел в том направлении до *** пламени и нежные звуки градов, которые пулялись с недалеко расстояния.
ВСУ здесь. Техника здесь, никто не тикад, а то что в течении дня все видели по городу - это не ваше дело.
Кацапы отошли. Возможно, перегруппироваться. Счас бы нам две СУшечки, и ***** всей наступательной движухе. Эхх....
Теперь просьба ко всем патриотам города: если таки твари возьмут город, а такая угроза сохраняется, то просьба с ленточкой на танки не выходить. Давайте не заканчиваться только потому, что где-то в генштабе не посчитали нужным выдать оружие добровольцам вовремя. Украина - она в душах и головах. А бетон, асфальт и заводы мы отстроим.
Теперь просьба ко всем небайдужим. Стучитесь в личку. Очень нужна помощь.
Ночь простоим - Мариуполь останется жовто-балыктным.
А теперь кто может - ложитесь спать.
UPD. Стоп сносить мне личку. На данным этапе мы сделали все, что надо. Мы молодцы)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks