| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Досягнено домовленості на двосторонньому рівні (з країнами-членами НАТО) щодо військово-технічної співпраці, в тому чисті про постачання нелетального та летального озброєння, включаючи високоточну зброю", - заявив глава держави.
Порошенко окремо підкреслив, що цю домовленість досягнено не з альянсом в цілому, а з конкретними країнами-учасницями альянсу.
Між тим, НАТО не має заперечень щодо таких постачань і навіть заохочує їх. "В резолюції комісії Україна-НАТО будуть слова щодо заохочення військово-технічної співпраці", - зауважив президент.
Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.(с) Oldboy
Я могу одно сказать, попытка найти во мне ватника, обречена на провал, так как все, что я тут пишу, последнее время про Новоазовск, подтверждается в скором времени.
Никогда 10 человек погоды не делают, если не верите давайте наберем 10 человек и пойдем на форум ваших ватников проукраинские мысли толкать, я думаю ничего не выйдет.
Мое мнение: обьявление войны - зло, СМИ - лгут, война саботируется.
http://www.eurointegration.com.ua/ne.../09/4/7025708/НА переговорах, що пройшли в Ньюпорті (Уельс) на полях саміту НАТО, було досягнено домовленість про постачання в Україну високоточної зброї.
Про це повідомив президент Петро Порошенко на спільній прес-конференції с Генсеком альянсу Андерсом фог Расмуссеном.
"Досягнено домовленості на двосторонньому рівні (з країнами-членами НАТО) щодо військово-технічної співпраці, в тому чисті про постачання нелетального та летального озброєння, включаючи високоточну зброю", - заявив глава держави.
Порошенко окремо підкреслив, що цю домовленість досягнено не з альянсом в цілому, а з конкретними країнами-учасницями альянсу.
Між тим, НАТО не має заперечень щодо таких постачань і навіть заохочує їх. "В резолюції комісії Україна-НАТО будуть слова щодо заохочення військово-технічної співпраці", - зауважив президент.
Петро Порошенко не уточнив, з якими саме країнами він домовився щодо військової допомоги. Відомо, що в четвер він проводив зустрічи з лідерами США, Німеччини, Франції, Італії, Великої Британії та Канади.
От судьбы не уйдешь, а если ушел значит не судьба.
Таке чудове інтервю , рекомендую , багато цікавих думок без емоцій
Вот, что совсем никто не педалирует - это у них в условиях есть – «ЛНР и ДНР требуют также введение особого порядка ведения внешнеэкономической деятельности с учетом углубления интеграции с Россией и Таможенным союзом» - вот это как бы совсем в пику. То есть, если им сказать: «Вам разрешается иметь особые отношения с Таможенным союзом», Украина ассоциируется с ЕС - Путин говорит, что невозможно быть одновременно в Таможенном союзе и в ЕС – значит, они не будут в ЕС, и фактически происходит экономическое отделение.
Почую кожного.Долаю руїни.Стабілізую.Покращую.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks