| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
на Саур-Могиле от пули снайпера погиб Тимур Юлдашев.......
Ввод в войск любой страны из НАТО мог бы здорово остудить пыл путлера. А расстановка таких сил вдоль границы отрезало бы ДНР и ЛНР от снабжения. Кто знает наше правительство обращалось за такой помощью или нет?
Borys Filatov
4 мин. назад
Вы знаете, я редко паникую. Паники нет и сейчас. Но это - ВОЙНА. Пусть необьявленная, пусть подлая, но ВОЙНА. Война с Россией.
А подлые генералы делают вид, что войны нет. Конечно, мы победим.
Но вот некоторых, видать, для этого нужно поставить к стенке...
Я рідко прошу про репост...
Якщо ми хочемо врятувати наших хлопців в Іловайську і під Амвросіївкою, треба негайно провести зачистку Старобешевого, Кутейникового, Схили. Щоби забезпечити постачання військ і надходження підкріплень.
Кожна година зволікання може коштувати нових жертв.
Це не паніка, не гребаний піар, це крик душі й офіційне звернення до Президента й усіх в цій країні, хто ще здатен приймати рішення.
Я дуже добре знаю, що кажу, бо маю оперативну інформацію з місця подій, а щойно вчергове говорив із комбатом Дніпра Юрком Березою, який попри контузію, зараз бореться там...
Це наша спільна вимога - командира Дніпра, оточених бійців і всіх, хто бореться цими годинами за порятунок їхніх життів і виправлення ситуації на фронті після відкритого вторгнення російських військ 24 серпня.
Наші побратими з батальйонів Донбас і Дніпро все ще в оточенні в Іловайську - на півночі сепаратисти, з півдня чисто російська армія. На схід від них - ще більші за чисельністю підрозділи збройних сил секторів Б і Д на чолі з командувачем оперативного командування Південь Русланом Хомчаком, який в цей смертельний час залишився зі своїми бійцями.
Вони не здали позицій, вони витримали всі атаки ворога, саме вони взяли тих "заблудлих" російських десантників, які слугують живим доказом кремлівської інтервенції. І вони не просять вивести їх з котла - хлопці просять підкріплення людьми і вогнем, щоби добити путінську гадину.
І за весь цей час їм надійшла аж ціла рота допомоги!.. У мене немає слів, крім московського мата... Це ж повний абсурд, коли порятунком оточених займається Корбан, дніпропетровська ОДА і добровольці з ПС, а не йо...ні генерали.
Люди, включайтеся! Треба змусити владу діяти негайно!
Отличие РФ от Хамаса в том, что Хамас после совершения теракта берет ответственность на себя.
немного оффтоп
На всякий случай сообщаю, для тех кто меня знает (хотябы по форуму), не делал вообще своих акк в соц сетях никогда, но в связи с обостренной инфо атакой счел нужным создать свой фб (пока не оформленный даже), но новости при подписке к другим стал получать оперативно - удобно в общем то... ФБ мой опять же обезличен в плане реальных данных о себе
https://www.facebook.com/profile.php...e=privacy_lite
Раз Филатов попросил репост, так значит сделайте те кому не лень, обычно он спокоен, я сделал
Ну как..снимет маску... А зачем? В ней он более героичен... Ну типа каждая сама себе образ желанный рисует и любит... А насчет замены гречки - да. Единственное небольшое возражение насчет поддержки президента - вспомним кто породил этого Зорро.... в смысле одел, вооружил и просил апельсинами не закармливать... Так что могут быть осенние варианты... Ведь уже сейчас на 5 канале почти каждый день сюжеты о неустанной работе волонтеров ахметовских фондов по вывозу людей из АТО и заботе о них после того... Конечно - это дело правильное и нужное, но мы же сейчас не об этом, да? ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Ледокаин пишет про танки РФ в Новоазовске. Таки заняли город до реки. Глубина вторжения уже 13км.
Отличие РФ от Хамаса в том, что Хамас после совершения теракта берет ответственность на себя.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks