| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сегодня поняла, что меня очень воодушевляют маршруты, в конце которых виднеется МакДональдс)))
Проехала через Старый мост........ Не такой уж он и старый в сравнении с Новым)))))))))
Востаннє редагував m@m@shk@: 21.08.2014 о 10:13
Чтобы иметь ангельский характер, нужно иметь дьявольское терпение...
Да я не проеду там, где горки - умру) У меня же не работает переключение скоростей)
В следующем году на веле точно!!!)
Этно, а обратно же как?))
Ого-го) Когда-нибудь и я столько проеду!)
А я прям кайфовала, и хотела еще и еще) Только друг все время говорил: Давай посидим на лавочке)))))))
С такими вашими длинными маршрутами Вас у нас скоро отберут в другую тему!)
Чтобы иметь ангельский характер, нужно иметь дьявольское терпение...
дякую))
А НИКТО НЕ ЕДЕТ НА ВЕЛОПРОБЕГ 23 августа?) Я хочу, но не с кем(
Осьо)
Дорогі друзі!
Нагадуємо, що 23 серпня - в День державного прапора України молодь Дніпропетровщини ініціювала проведення -вело-мото-автопробіг на честь даного свята.
Кожен засіб пересування має бути прикрашен національною символікою!
По закінченню заходу, всі стяги будуть передані в зону АТО.
Маршрут вєлопробігу: Точка відправки: Комсомольская 56→ вул. Серова,→ по пр. Карла Маркса → до вул.Барикадна → в зворотньому напрямку по пр. Карла Маркса → вул. Юліуша Словацького → набережна Леніна до кільця на Перемозі → в зворотньому напрямку на фініш Фестивальний причал.
Запрошуйте всіх своїх рідних, друзів та знайомих і разом долучіться до святкування Дня державного прапора України 23 серпня!!!.
Будемо раді кожному, хто візьме участь у даному заході!
Час збору: 9-00
Місце збору: вул. Комсомольська 56 (біля Дніпропетровської Обласної Державної АдміністраціЇ)
Остаточна інформація щодо маршруту й часу збору буде відома 20-го серпня.
Велопробіг - (097) 1295218 Олександра
Мотопробіг - (067) 3612772 Ігор
Автопробіг - (050) 4515000 Юлія
Не надо обижать мою колоритную кубинскую женщину)! )) Спасибо)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks