| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
И ленточку колорадскую нацепляйте чтоб мой кирпич точнее летел
Новое с репки про крымваш
http://repka.club/blogs/murziknyus/item/481-murzikniusНу і гран прі за лучче вополощєніє сценарія пост-панк тріллєра "За Русь усрусь", получає паромна переправа у Керчі, де з обох боків переправи стоять багатокілометрові черги желающих попасти у кримнаш з одної сторони і желающих покинути кримнах з другої, всьо усугбляєцця отсуствієм туалєтів і бензозаправок в зоні переправи, періодічєськи вспихують драки за місце в очереді і за бензин, а над дорогою стоїть стойкоє амбре русского духа, який валяєцця обабіч дороги невеличкими купками. Вчоний кіт по цьому поводу даже переіначив ізвєсне стіхотворєніє:Бєрєг лєвий, бєрєг правий.
Оба бєрєга засралі
Ви в свайом умє пает??
Здесь такого нігдє нєт!!
Нє бил в Кєрчі? Малчі!!
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
Только что подумалось...
А вдруг рашенцы прутся в #крымнаш, мотивируясь пониманием, что "наш" он ненадолго, и просто хочется успеть в него попасть, пока он "наш"....
бинго же...
Веселимся дальше:Диванный Воин @divan_woin 22 мин. колона то фигня, главное чтобы никто не додумался позвонить и сказать что керченская переправа заминирована
Nikita Loniuk @loniuk 41 мин. Кстати, на теме паромной переправы в Крыму можно было бы замутить очень даже ржачный ситком (сериальчик). С немного чернухи, конечно
О, пересменочка пошла в отстойнике http://live.kerch.net/default.aspx?VS=0&ID=1461
Новые машинки заезжают, стройненько так, рядочками. Рашисты тут же выходят, с соседями знакомятся. А вы говорите, не душевный народ!![]()
тим часом, чергове покращення. в севастопольському морському коледжі скасували бюджетні місця. зовсім. тепер платно 50 тис дерев"яних на рік.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks