| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тю. хто-то не заметил бы, а хтось обізвавсь. )
Borys Filatov
1 ч. · отредактировано ·
Доступным языком и по пунктам.
1. Дмитрий Ярош - патриот и смелый человек, а не агент Кремля.
2. Арсен Аваков - патриот и смелый человек, а не коррупционер.
3. Поэтому их обоих так ненавидит кремлевская пропаганда и сепаратисты.
4. Дмитрий Ярош - "человек войны", а не мира, неопытный политик, ему комфортнее среди своих побратимов, чем в политтусовке, поэтому иногда может психануть.
5. Арсен Аваков занимает политическую должность, обязан думать о балансе сил и часто связан обязательствами. Хороший пример тому - назначение подонка Фокина на должность начальника Житомирского УМВД после того, как его со скандалом поперли из Днепропетровска.
6. Милиция полна негодяев и потенциальных коллаборантов, но это не значит, что там нет искренних и грамотных профессионалов.
7. В "Правом Секторе" полно случайных людей, жуликов и махновщины, но это не значит, что там нет пассионариев и героев.
8. "Правый Сектор" сегодня крепко воюет и военные, с которыми он взаимодействует, не могут ему нарадоваться.
9. Трагедия с автобусом - или трагическая ошибка или собственная глупость, но уж никак не злая воля.
10. Ляшко - мерзкое животное, трус и подъедала у Левочкина и Ахметова.
11. НАШИ ДРЯЗГИ - НА ПОЛЬЗУ ВРАГУ.
А теперь сидите все и перечитывайте п.1, 2 и 11. Остальное можно пропустить
Я слышала информацию, что Ярош и его ребята- Альфовцы (СБУ), поэтому им легализация МВД нафиг не нужна.
в ПС про це не чули, відіма
http://bilozerska.livejournal.com/839462.html
, Білозерська Олена Леонідівна, є бійцем 5-го окремого батальйону Добровольчого Українського корпусу "Правого сектора". У складі підрозділу перебуваю з 1 травня 2014 року. З червня місяця беру безпосередню участь у бойових діях.
Протягом останнього місяця наші бійці у координації з підрозділами Збройних сил України майже щоденно ведуть бої на території Донецької області. 21 липня вони першими перетнули межу міста Донецьк.
Однак станом на сьогоднішній день (3 серпня 2014 р.) Добровольчий Український корпус (ДУК) не має жодного офіційного статусу. Більше трьох місяців ведуться переговори з усіма гілками влади і силовими структурами про легалізацію підрозділу. Досі вони не досягли успіху - влада поки що відмовляється легалізовувати Правий сектор.
ПС, наприкінці Майдану став банальною франшизою, дуже багато як випадкових людей туди попало, так і найбільш радикальний елемент, не завжди пухнастий з точки зору Закону. Це реальність і політична провина Яроша. Але звинувачувати весь патріотичний рух ПС в злочинних діях окремих криміногених елементів, які ніби то мають відношення до Правого Сектору - це пропаганда, яка націлена на знищення найбільш активної та радикальної частки населення. Це рух влади на знищення Правого Сектору. Розпалювання емоційної негативної реакції населення з метою на майбутнє.
Я бачу це так.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Борислав Береза (ПС):
![]()
...
Востаннє редагував WeddS: 17.08.2014 о 18:38
у мене є знайомі в Свободі і ПС- патріоти і просто гарні люди, але політична партія ПС -це інший левел відповідальності за членів ПС і коли ПС вимагає звільнити затриманих в ресторані - це зовсім про інше.
влада з весни зверталася до ПС - складіть зброю, неоднаразово зверталася. між тим -нафтогазові захопили з зброєю. не виправдовую владу у всьому , але вимоги до ПС цілком доречні.
Востаннє редагував Rоlа: 17.08.2014 о 19:18
я не хочу, щоб ті "полно случайних" на свій смак з зброєю встановлювали порядки в Дніпрі чи на підприємстваїх, чи у фермерів. за случайньіх політична і правова відповідальність партіі ПС.
без крьіші ПС "случайньіє" для закону - це просто хулігани та бандити, а так "тиск на партію ПС", влада зливає ПС.
Нда, хорошо что пока примирились - война не время ссор! Но я боюсь себе даже представить, что же будет после окончания войны и проведения выборов в раду. Прошлый раз после майдана пришедшие к власти ограничились ссорами и дележкой портфелей а так же компраматами.... Боюсь как бы в этот раз не пошли в ход калаши и что то посерьезней....
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Я теж вважаю незаконне володіння і не дай Боже використання зброї - злочином, але це не привід в підпорядкованих ЗМІ ганьбити весь рух. Це дуже нагадує Артеківський резонанс з батьківщиною від Вадічки Колесніченко. Бруд змився, але відношення у людей склалося. Фахівці писали, що та історія вартувала 5-7%.
З приводу ресторану - я не зустрічав заяв Яроша, щоб відпустили хлопців.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
не вигадуйте. інфу про ПС як позитивну так і негативну пишуть у одних тих самих ЗМІ, крім того, ці ЗМІ мають різних "хозяєв".
зовсім інше. Закарпаття та Західна не дуже знайомі з історією про Артек та писаниною Мунтян, а от з "історіями" з персонажами правого сектору знайомі. приведені регіони, як приклад особистого впливу членів правого сектору на свій імідж.Це дуже нагадує Артеківський резонанс з батьківщиною від Вадічки Колесніченко. Бруд змився, але відношення у людей склалося. Фахівці писали, що та історія вартувала 5-7%.
З приводу ресторану - я не зустрічав заяв Яроша, щоб відпустили хлопців.
були вимоги ПС, не особисто Яроша. пошукайте, я читала і десь в темі про "вторженіє" цитувала.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks