Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 27 з 84 ПершаПерша ... 17181920212223242526272829303132333435363777 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1668, показано з 521 по 540.

Тема: Правый сектор

Дописів
    4 827

Типово

Цитата Допис від Korrrsar!!! Переглянути допис
    еще раз-2.
    Где вы увидели утверждение в моем вопросе?
    Мне неизвестно, потому и спрашиваю.
    Ответьте пожалуйста.
    Тогда прошу прощения, признаю ошибку. )

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від WeddS Переглянути допис
    Да! Спасибо, шо хоть вы не пишете про "Зброя на Майдани", как некоторые цепные псы режима...
    про зброю на майдані писала я, ти пишеш "нєкоторьіє". тпиши Рола- цепньій пьос рєжиму, чо. може це якось врятує твої пости.

Дописів
    4 827

Типово

Тю. хто-то не заметил бы, а хтось обізвавсь. )

Дописів
    39 400

Типово

Тю. хто-то не заметил бы, а хтось обізвавсь. )
    ти або не тявкай з за спини, або ігнорь.

Меломан года 2013 Аватар для свч
    Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Borys Filatov
    1 ч. · отредактировано ·
    Доступным языком и по пунктам.
    1. Дмитрий Ярош - патриот и смелый человек, а не агент Кремля.
    2. Арсен Аваков - патриот и смелый человек, а не коррупционер.
    3. Поэтому их обоих так ненавидит кремлевская пропаганда и сепаратисты.
    4. Дмитрий Ярош - "человек войны", а не мира, неопытный политик, ему комфортнее среди своих побратимов, чем в политтусовке, поэтому иногда может психануть.
    5. Арсен Аваков занимает политическую должность, обязан думать о балансе сил и часто связан обязательствами. Хороший пример тому - назначение подонка Фокина на должность начальника Житомирского УМВД после того, как его со скандалом поперли из Днепропетровска.
    6. Милиция полна негодяев и потенциальных коллаборантов, но это не значит, что там нет искренних и грамотных профессионалов.
    7. В "Правом Секторе" полно случайных людей, жуликов и махновщины, но это не значит, что там нет пассионариев и героев.
    8. "Правый Сектор" сегодня крепко воюет и военные, с которыми он взаимодействует, не могут ему нарадоваться.
    9. Трагедия с автобусом - или трагическая ошибка или собственная глупость, но уж никак не злая воля.
    10. Ляшко - мерзкое животное, трус и подъедала у Левочкина и Ахметова.
    11. НАШИ ДРЯЗГИ - НА ПОЛЬЗУ ВРАГУ.
    А теперь сидите все и перечитывайте п.1, 2 и 11. Остальное можно пропустить

Я слышала информацию, что Ярош и его ребята- Альфовцы (СБУ), поэтому им легализация МВД нафиг не нужна.

Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від свч Переглянути допис

Я слышала информацию, что Ярош и его ребята- Альфовцы (СБУ), поэтому им легализация МВД нафиг не нужна.
    в ПС про це не чули, відіма
    http://bilozerska.livejournal.com/839462.html
    , Білозерська Олена Леонідівна, є бійцем 5-го окремого батальйону Добровольчого Українського корпусу "Правого сектора". У складі підрозділу перебуваю з 1 травня 2014 року. З червня місяця беру безпосередню участь у бойових діях.

Протягом останнього місяця наші бійці у координації з підрозділами Збройних сил України майже щоденно ведуть бої на території Донецької області. 21 липня вони першими перетнули межу міста Донецьк.

Однак станом на сьогоднішній день (3 серпня 2014 р.) Добровольчий Український корпус (ДУК) не має жодного офіційного статусу. Більше трьох місяців ведуться переговори з усіма гілками влади і силовими структурами про легалізацію підрозділу. Досі вони не досягли успіху - влада поки що відмовляється легалізовувати Правий сектор.

Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    в ПС про це не чули, відіма
    .
    Для меня это тоже загадка.
    Ну Вы ж читали Филатова, что в ПС разные люди, "полно и случайных людей"(с). Может поэтому и не легализуют всех скопом. А костяк- именно те, что написала.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

свавілля правого сектора не виправдовує його дій за законність та правопорядок.
    ПС, наприкінці Майдану став банальною франшизою, дуже багато як випадкових людей туди попало, так і найбільш радикальний елемент, не завжди пухнастий з точки зору Закону. Це реальність і політична провина Яроша. Але звинувачувати весь патріотичний рух ПС в злочинних діях окремих криміногених елементів, які ніби то мають відношення до Правого Сектору - це пропаганда, яка націлена на знищення найбільш активної та радикальної частки населення. Це рух влади на знищення Правого Сектору. Розпалювання емоційної негативної реакції населення з метою на майбутнє.
    Я бачу це так.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    4 827

Типово

Борислав Береза (ПС):

Дописів
    4 827

Типово

...
    Востаннє редагував WeddS: 17.08.2014 о 18:38

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    ПС, наприкінці Майдану став банальною франшизою, дуже багато як випадкових людей туди попало, так і найбільш радикальний елемент, не завжди пухнастий з точки зору Закону. Це реальність і політична провина Яроша. Але звинувачувати весь патріотичний рух ПС в злочинних діях окремих криміногених елементів, які ніби то мають відношення до Правого Сектору - це пропаганда, яка націлена на знищення найбільш активної та радикальної частки населення. Це рух влади на знищення Правого Сектору. Розпалювання емоційної негативної реакції населення з метою на майбутнє.
    Я бачу це так.
    у мене є знайомі в Свободі і ПС- патріоти і просто гарні люди, але політична партія ПС -це інший левел відповідальності за членів ПС і коли ПС вимагає звільнити затриманих в ресторані - це зовсім про інше.
    влада з весни зверталася до ПС - складіть зброю, неоднаразово зверталася. між тим -нафтогазові захопили з зброєю. не виправдовую владу у всьому , але вимоги до ПС цілком доречні.
    Востаннє редагував Rоlа: 17.08.2014 о 19:18

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від свч Переглянути допис
    Для меня это тоже загадка.
    Ну Вы ж читали Филатова, что в ПС разные люди, "полно и случайных людей"(с). Может поэтому и не легализуют всех скопом. А костяк- именно те, что написала.
    я не хочу, щоб ті "полно случайних" на свій смак з зброєю встановлювали порядки в Дніпрі чи на підприємстваїх, чи у фермерів. за случайньіх політична і правова відповідальність партіі ПС.
    без крьіші ПС "случайньіє" для закону - це просто хулігани та бандити, а так "тиск на партію ПС", влада зливає ПС.

Дописів
    35 019

Типово

я не хочу, щоб ті "полно случайних" на свій смак з зброєю встановлювали порядки в Дніпрі чи на підприємстваїх, чи у фермерів. за случайньіх політична і правова відповідальність партіі ПС.
    без крьіші ПС "случайньіє" для закону - це просто хулігани та бандити, а так "тиск на партію ПС", влада зливає ПС.
    Саме так.
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Дописів
    21 927

Типово

Борислав Береза (ПС):
    я же говорил(с)
    что то что не то было, и ума должно хватить ... видимо все в порядке

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    я же говорил(с)
    что то что не то было, и ума должно хватить ... видимо все в порядке
    атважно заявити "мі ідеьом на Кієв", а потім писати про емоціі. дорослі люди в розмірах країни з дитячою відповідальністю.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Нда, хорошо что пока примирились - война не время ссор! Но я боюсь себе даже представить, что же будет после окончания войны и проведения выборов в раду. Прошлый раз после майдана пришедшие к власти ограничились ссорами и дележкой портфелей а так же компраматами.... Боюсь как бы в этот раз не пошли в ход калаши и что то посерьезней....
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

у мене є знайомі в Свободі і ПС- патріоти і просто гарні люди, але політична партія ПС -це інший левел відповідальності за членів ПС і коли ПС вимагає звільнити затриманих в ресторані - це зовсім про інше.
    влада з весни зверталася до ПС - складіть зброю, неоднаразово зверталася. між тим -нафтогазові захопили з зброєю. не виправдовую владу у всьому , але вимоги до ПС цілком доречні.
    Я теж вважаю незаконне володіння і не дай Боже використання зброї - злочином, але це не привід в підпорядкованих ЗМІ ганьбити весь рух. Це дуже нагадує Артеківський резонанс з батьківщиною від Вадічки Колесніченко. Бруд змився, але відношення у людей склалося. Фахівці писали, що та історія вартувала 5-7%.
    З приводу ресторану - я не зустрічав заяв Яроша, щоб відпустили хлопців.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

атважно заявити "мі ідеьом на Кієв", а потім писати про емоціі. дорослі люди в розмірах країни з дитячою відповідальністю.
    Питань до влади дуже багато - щось буде це 100 відсотків.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Я теж вважаю незаконне володіння і не дай Боже використання зброї - злочином, але це не привід в підпорядкованих ЗМІ ганьбити весь рух.
    не вигадуйте. інфу про ПС як позитивну так і негативну пишуть у одних тих самих ЗМІ, крім того, ці ЗМІ мають різних "хозяєв".
    Це дуже нагадує Артеківський резонанс з батьківщиною від Вадічки Колесніченко. Бруд змився, але відношення у людей склалося. Фахівці писали, що та історія вартувала 5-7%.
    З приводу ресторану - я не зустрічав заяв Яроша, щоб відпустили хлопців.
    зовсім інше. Закарпаття та Західна не дуже знайомі з історією про Артек та писаниною Мунтян, а от з "історіями" з персонажами правого сектору знайомі. приведені регіони, як приклад особистого впливу членів правого сектору на свій імідж.
    були вимоги ПС, не особисто Яроша. пошукайте, я читала і десь в темі про "вторженіє" цитувала.

Сторінка 27 з 84 ПершаПерша ... 17181920212223242526272829303132333435363777 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті