Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 91 з 539 ПершаПерша ... 4181828384858687888990919293949596979899100101141191 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10761, показано з 1 801 по 1 820.

Тема: Здесь общаются бухгалтеры

Звідки Ви
    город на Днепре
    Дописів
    6 970

Типово

подскажите, пжл - сдала ЕСВ, теперь обнаружила ошибку и переделала
    как отправлять? звитной новой в этом отчете вроде нет
    просто отправляю повторно, т.к. врямя до 20-го еще есть и все??

Дописів
    3 916

Типово

Просто повторно отправляй. Отчет по ЕСВ садится последний - верный

Звідки Ви
    Днепропетровск, центр
    Дописів
    3 379

Типово

Цитата Допис від Safira Переглянути допис
    подскажите, пжл - сдала ЕСВ, теперь обнаружила ошибку и переделала
    как отправлять? звитной новой в этом отчете вроде нет
    просто отправляю повторно, т.к. врямя до 20-го еще есть и все??
    просто отправляйте повторно, в пенсионке мне говорили, что повторный отчет просто сядет на первый (неправильный)...

Звідки Ви
    город на Днепре
    Дописів
    6 970

Типово

спасибо

Упорство и настойчивость 2012 (Марафон похудения) Аватар для Снежная Королева
    Звідки Ви
    уже Березинка )))
    Дописів
    13 048

Типово

Цитата Допис від Люля Переглянути допис
    пойду к диру, потребую медаль и премию )))
    мало что сдаю, так они еще и звонят - скажите марки сталей, че трубы на остатках - дешевые, а в реализации - дорогие и так - каждый квартал
    это пять

Звідки Ви
    Левобрежный 3
    Дописів
    5 796

Типово

Цитата Допис від sunny day Переглянути допис
    она не приедет, посмотриш!
    Алена, не угадала сегодня пришла к 9,придет проверять 21.08

Звідки Ви
    12 квартал/Опытный-Тополь2
    Дописів
    5 821

Типово

Цитата Допис від timafey Переглянути допис
    Откуда столько оптимизма?
    Как по мне, так тут четко прописано:
    1.2. Об'єктом оподаткування збором є доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв'язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами; виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграш гравця (учасника), отриманий від організатора азартної гри.
    та я полность согласна, это я по ехидничала немного уже перечисляла ар.плату в этом месяце ч/з Приват, никто про воен.сбор и не спросил даже.

Цитата Допис від leanto Переглянути допис
    А я сдала уже электронкой с опозданием. И в кв.2 "принято" написали, что в пятидневный срок подойти в статистику подписать акт на штраф. Вот думаю, а что, если не идти, отморозиться?
    я всегда 10-зез забываю сдать, пока с обл.стата не позвонят, отправляю электронкой, но штраф ни разу не ходила подписывать
    Цитата Допис від Мдяяяя Переглянути допис
    Я больше скажу, 4 года не сдавал статистику, потом директору захотелось, чтобы все отчеты сдавались, поехал он на Столярова, а там оказывается, что все отчеты сданы.... не иначе телепатически принимали.
    мои районные всегда за меня рисуют месячные отчеты, если я по датам не успела(забыла) отчитаться.
    Щенки американской акиты, КСУ/FCI

Звідки Ви
    Дописів
    5 821

Типово

Цитата Допис від Леонорчик Переглянути допис
    а Вы им обратное письмо вручили? получается отмена проверок не для всех?

Звідки Ви
    Левобрежный 3
    Дописів
    5 796

Типово

Цитата Допис від MSS Переглянути допис
    а Вы им обратное письмо вручили? получается отмена проверок не для всех?
    Честно,я сегодня на работе не была,это мне менеджер сказала.Просто дир вчера говорил нет никаких проверок,почему поменял мнение узнаю завтра.Единственное,что знаю это дату и сказала за день все проверит

Звідки Ви
    Дописів
    5 821

Типово

Честно,я сегодня на работе не была,это мне менеджер сказала.Просто дир вчера говорил нет никаких проверок,почему поменял мнение узнаю завтра.Единственное,что знаю это дату и сказала за день все проверит
    да проверяют они действительно быстро, у меня 3 года и куча больничных за день проверили. А что за район у Вас такой настырный?

Джентельмен года 2010 Аватар для Просто человек
    Дописів
    8 208

Типово

Вы не единственные. В Киеве тоже соцстрах ходит проверять.
    Формально говоря, запрет проверок пока не начал действовать, так как закон опубликован не полностью. Может это они специально так делают - начало закона опубликовали еще 2 августа, и вот уже 10 дней никак не доопубликуют...
    Два правила жизни:
    1. Не стоит расстраиваться из-за фигни!
    2. Всё фигня!

Звідки Ви
    пр.Мазепы, пр.Металлургов
    Дописів
    4 879

Типово

А я достала-таки ГНИд. Включили электронку. При том, что никаких их условий не выполнила
    Чем больше в человеке хорошего, тем меньше плохого он видит в других.

Дописів
    5 706

Типово

А я достала-таки ГНИд. Включили электронку. При том, что никаких их условий не выполнила
    Ух ты. Поздравляю. А как это получилось?

Звідки Ви
    пр.Мазепы, пр.Металлургов
    Дописів
    4 879

Типово

Цитата Допис від Natty Переглянути допис
    Ух ты. Поздравляю. А как это получилось?
    Та я ж рассказывала. Взяла измором. Каждые 5 дней звонила и возмущалась, что не так с договором, "исправляла ошибки" и слала снова. Ездила туда два раза, но это не действует, а вот засыпание договорами таки, наверное, подействовало.
    Чем больше в человеке хорошего, тем меньше плохого он видит в других.

Дописів
    5 706

Типово

Каждые 5 дней звонила и возмущалась, что не так с договором, "исправляла ошибки" и слала снова. Ездила туда два раза, но это не действует,
    Гады они.

Звідки Ви
    Днепр прав
    Дописів
    2 960

Типово

Цитата Допис від MSS Переглянути допис
    та я полность согласна, это я по ехидничала немного уже перечисляла ар.плату в этом месяце ч/з Приват, никто про воен.сбор и не спросил даже.
    Не зря Вы с Квакушкой ехидничали - вот информация из базы налоговых знань:

Питання:
    Які доходи за цивільно-правовими договорами підлягають оподаткуванню військовим збором?
    Відповідь:
    Відповідно до пп. 1.2 п. 161 підрозділу 10 розділу XX Перехідних положень Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року N 2755-VI (далі - Кодекс) об'єктом оподаткування військовим збором є доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв'язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами; виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграш гравця (учасника), отриманий від організатора азартної гри.
    Підпунктом 1.4 п. 161 підрозділу 10 розділу XX Перехідних положень Кодексу визначено, що нарахування збору здійснюється у порядку, встановленому ст. 168 розділу IV цього Кодексу, за ставкою, визначеною підпунктом 1.3 цього пункту.
    Згідно з пп. 14.1.48 п. 14.1 ст. 14 Кодексу для цілей розділу IV Кодексу заробітна плата - це основна та додаткова заробітна плата, інші заохочувальні та компенсаційні виплати, які виплачуються (надаються) платнику податку у зв'язку з відносинами трудового найму згідно із законом.
    Статтею 2 Закону України від 24.03.95 N 108/95-ВР "Про оплату праці" визначено структуру заробітної плати, яка включає, зокрема, основну заробітну плату.
    Основна заробітна плата - це винагорода за виконану роботу відповідно до встановлених норм праці (норми часу, виробітку, обслуговування, посадові обов'язки). Вона встановлюється у вигляді тарифних ставок (окладів) і відрядних розцінок для робітників та посадових окладів для службовців.
    Оплата праці (включаючи гонорари) працівників, які не перебувають у штаті підприємства (за умови, що розрахунки проводяться підприємством безпосередньо з працівниками) за виконання робіт згідно з договорами цивільно-правового характеру, включаючи договір підряду (за винятком фізичних осіб - суб'єктів підприємницької діяльності), включається до фонду основної заробітної плати (пп. 2.1.8 п. 2.1 р. 2 Інструкції зі статистики заробітної плати, затвердженої наказом Державного комітету статистики України від 13.01.2004 N 5).
    Таким чином, оподаткуванню військовим збором підлягають доходи, отримані за цивільно-правовими договорами, які належать до фонду оплати праці.

Інформаційно-довідковий департамент Міністерства доходів і зборів України

Так что ГНИды меня приятно удивили - включили нефискальную логику! Однако если бы выделенное жирным предложение изложили бы вот так:
    Таким чином, оподаткуванню військовим збором підлягають доходи, отримані ВИКЛЮЧНО за цивільно-правовими договорами, які належать до фонду оплати праці
    тогда бы у меня рассеялись бы все сомнения, а так немного недоверия осталось.
    "Чем ближе государство к падению, тем многочисленнее его законы."
    Публий Корнелий Тацит

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    781

Типово

Мои поздравления! Снимаю шляпу
    Если это еще и дир оценит - тогда вообще!
    А какой район?

Дописів
    29 041

Типово

timafey от Вы любите это слово:ВИКЛЮЧНО
    и без него нормально

Звідки Ви
    Дописів
    5 821

Типово

[QUOTE=timafey;27515361]Не зря Вы с Квакушкой ехидничали - вот информация из базы налоговых знань:..

Таким чином, оподаткуванню військовим збором підлягають доходи, отримані за цивільно-правовими договорами, які належать до фонду оплати праці.

Інформаційно-довідковий департамент Міністерства доходів і зборів України

Так что ГНИды меня приятно удивили - включили нефискальную логику! Однако если бы выделенное жирным предложение изложили бы вот так:
    Таким чином, оподаткуванню військовим збором підлягають доходи, отримані ВИКЛЮЧНО за цивільно-правовими договорами, які належать до фонду оплати праці
    тогда бы у меня рассеялись бы все сомнения, а так немного недоверия осталось.[/QUOTE]

недоверчивый аднАко, я представляю лица своих пайщиков, если бы начала удерживать 1,5%, мы бы их точно тогда потеряли

Дописів
    7 520

Типово

Народ, уже кто то платил сбор 1,5%. Реквизиты уже есть? Спасибо.

Сторінка 91 з 539 ПершаПерша ... 4181828384858687888990919293949596979899100101141191 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті