| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
якщо набрали потрібну кількість і група зважена (без людей з 447 балів), то будуть створювати проблеми "літунам" (технічні перерви, немає вільного співробітника, повисла база...), коротше, берегтимуть тих, хто вибрав цей виш і цю спеціальність.
Це означає, що там де 10 бюджетних місць вже лежить 10 оригіналів документів (незалежно від балів), де 30 бюджетних місць - 30 оригіналів і т.д. "План набору виконаний". Тепер питання в якості абітурієнтів.
Хотя бы завтра вступ чаще обновлялся, но наверное я много хочу.
Після 17 години активність суттєво впала.
по списках НГУ рухаються в основному люди з 500-520. Ті, хто вище, здається, визначились.
Втім, завтра очікуємо ще двох людей, які повертаються з Києва.
Оскільки на завтра з 12 години вказівка обдзвонювати на контракт, думаю, закінчимо раніше![]()
Востаннє редагував MonaLena: 09.08.2014 о 22:47
На то что Вступ будет обновляться чаще не надейтесь! Ориентируйтесь на утренние результаты и мониторьте ситуацию на местах. Но поддавайтесь общей истерии. Ведь в отличии от толпы, которые идут лишь бы куда вы уже определились с основным и запасным вариантом.
Всем удачного поступления!
В темке буду завтра, будет нужно успокоить - постараюсь...
Помните, что дети у вас достойны лучшего, а вы - настоящие стратеги!
Удачи нашим детям завтра! (о, уже сегодня)))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks