Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 44 з 335 ПершаПерша ... 34353637383940414243444546474849505152535494144 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6697, показано з 861 по 880.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Звідки Ви
    Russia
    Дописів
    351

Типово

Цитата Допис від свч Переглянути допис
    Это серьезно? Не фейк?

Если нет, то круто.)))))
    По телефону из Москвы подтверждают - народ скупает продукты, к которым привык

Меломан года 2013 Аватар для свч
    Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Люди, научите пользоваться спойлером, хочу запостить ржачное, но трошки 18+, надо прикрыть.))

Звідки Ви
    дєдушкінський р-н
    Дописів
    307

Типово

Цитата Допис від ktota Переглянути допис
    СМИ московии анонсируют: «Минобороны Украины планирует масштабное наступление на юго-востоке страны».

Даже если бы московия не участвовала в конфликте, при перспективе бегства в московию 10-15 тысяч вооруженных террористов, войска все равно были бы на границе.
    РусоЗМІ скажуть , що це був наступ укр. армії , укри вдерлися і ми припиняли агресію на ереф, попробуй відмийся.
    Стрєлкін з радістю нападе на росію для провокації.
    Почую кожного.Долаю руїни.Стабілізую.Покращую.

Звідки Ви
    Приднепровск
    Дописів
    4 470

Типово

Люди, научите пользоваться спойлером, хочу запостить ржачное, но трошки 18+, надо прикрыть.))
    ответ в расширенном режиме-меню-второй ряд в конце-спойлет

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

Цитата Допис від Тасюня Переглянути допис
    Фото с Майдана, поразила последняя
    http://24tv.ua/home/showSingleNews.d...bjectId=473091

звери...крыску пришибли ))
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Дописів
    35 019

Типово

[php]
    Spoiler Spoiler: Название 
    текст

[/php]
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Звідки Ви
    Каменское
    Дописів
    1 734

Типово

Цитата Допис від каратель Переглянути допис
    звери...крыску пришибли ))
    немаленький экземпляр такой

Kotov
    Guest

Типово

уйло с уйлом вместо носа?

Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Спасибо, заработало!))

Смешной текст в связи с запрещением рашистов разной литературы.

Vitalii Chepynoga
    Spoiler Spoiler: ПРО СТРАШНЕ… 
    Мінкульт Росії відмовився заборонити книги Туве Янссон про "Мумі Тролів"… Кажуть, що твори цієї письменниці не представляють опасності… А зря-зря… Моральне разложеніє воно як снєжний ком, - стоїть тільки начать з малого і всьо: на місці духовних скреп лишиться тільки бездуховне попелище і похабщина… Бдітєльності тірять нельзя…

На мою думку, треба негайно заборонити наступні вешчі:

1. Вінні-Пух. Пам'ятаєте, як ведмідь по імені Вінні-Пух пішов до Кроля в гості, там нажерся і потом застряв в дверях. Половина медведя була надворі, а половина - в хаті. Причому в хаті була іменно жопа. І можна тільки с ужасом предполагать, шо Кріль з свинею на ім'я П'ятачок витворяли з нещасним ведмедем, а вірніше - з його жопою
    2. Буратіно. Сексуально-озабоченний престарілий маньяк педофіл на ім'я Карло вирізає собі з дерева хлопчика - аналог резіновой женщини… Нащо він йому як не для сексуальних услад і разврата? Карло змушує суррогатного сина називати себе "папіком"… А подивіться на ніс Буратіно! Ви представляєте, куди папа Карло засовував цього носа? Це ж чистий ужас…
    3. Дюймовочка… Тріллєр з елементами зоопедофілії про те, як жаба, жук і кріт з помошчю сутіньора в виді полоьової миші хтиво намагаються трахнути неповнолітню героїню. Волоси стають дибом, коли перегортаєш ці мрачні сторінки…
    4. Робінзон Крузо… Расизм і сексізм.. Аморальне і разложившеєся существо, яке і чєловєком-то назвать язик не поворачується… бере собі в сексуальні раби афроамериканця по імені П'ятниця… Що він з ним робив всі ці годи? Кроме того, у цього отщепєнца Робінзона ще була коза… Я думаю, даже об'яснять не нада, що з цією козою можна зробить, якщо харашо закріпить, допустім, між двома деревами, або вдягнуть на її задні ноги солдатські сапоги… Шоб не втекла…
    5. Колобок. Тут не все так явно… На первий взгляд, вроді би й придраться нема до чого… Але, якщо проаналізіровать… От дивіться. Живуть собі нещасні баба й дід. Жрать нічого, бо санкції… З останнього борошна, назбираного по сусєкам, вони ліплять Колобка… Ні, шоб отблагодарить, - так він утік… Ну хіба не підарас?

М-да… шось я перевозбудився… Піду почитаю шось опасне… Напрімєр про Курочку-Рябу… Ніхто ж її до кінця реально так і не прочитав… А в мене є друга часть - сєкрєтна, яку кальоним желєзом питалась вижечь цензура… В другій часті розказується про те, як саме, скільки раз і у який спосіб дєдушка наказує курочку за знесене яєчко…

Ну ладно, признаюся, - другу часть я сам написав… Начинається вона з того, що тіпа, курочка приносить дєдушці піццу, а він сидить дома у німецькій формі і в чорних ажурних колготках… Далі не розкажу, бо авторські права…

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від Vittorio Yanucci Переглянути допис
    Ви справді вважаєте що нашим людям можна дозволяти зброю? Спитайте тих , хто живе на амурі ,чи в захваті вони від ідеі володіння зброії їх сусідами.
    .....
    зброя сусідів нікого не турбує, хіба що гостей, але це зовсім непогано)

Типово

прогноз от 29 января начинает сбываться)

כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל

Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Бгггг))))
    Про письменность -зачетно!))))

Звідки Ви
    Победа 6
    Дописів
    384

Типово

когда-то дочке купила русские сказки, так в оригинале про курочку рябу внучка с горя удавилась....
    Спасибо, заработало!))

Vitalii Chepynoga
    Мінкульт Росії відмовився заборонити книги Туве Янссон про "Мумі Тролів"… Кажуть, що твори цієї письменниці не представляють опасності… А зря-зря… Моральне разложеніє воно як снєжний ком, - стоїть тільки начать з малого і всьо: на місці духовних скреп лишиться тільки бездуховне попелище і похабщина… Бдітєльності тірять нельзя…

1. Вінні-Пух. Пам'ятаєте, як ведмідь по імені Вінні-Пух пішов до Кроля в гості, там нажерся і потом застряв в дверях. Половина медведя була надворі, а половина - в хаті. Причому в хаті була іменно жопа. І можна тільки с ужасом предполагать, шо Кріль з свинею на ім'я П'ятачок витворяли з нещасним ведмедем, а вірніше - з його жопою
    2. Буратіно. Сексуально-озабоченний престарілий маньяк педофіл на ім'я Карло вирізає собі з дерева хлопчика - аналог резіновой женщини… Нащо він йому як не для сексуальних услад і разврата? Карло змушує суррогатного сина називати себе "папіком"… А подивіться на ніс Буратіно! Ви представляєте, куди папа Карло засовував цього носа? Це ж чистий ужас…
    3. Дюймовочка… Тріллєр з елементами зоопедофілії про те, як жаба, жук і кріт з помошчю сутіньора в виді полоьової миші хтиво намагаються трахнути неповнолітню героїню. Волоси стають дибом, коли перегортаєш ці мрачні сторінки…
    4. Робінзон Крузо… Расизм і сексізм.. Аморальне і разложившеєся существо, яке і чєловєком-то назвать язик не поворачується… бере собі в сексуальні раби афроамериканця по імені П'ятниця… Що він з ним робив всі ці годи? Кроме того, у цього отщепєнца Робінзона ще була коза… Я думаю, даже об'яснять не нада, що з цією козою можна зробить, якщо харашо закріпить, допустім, між двома деревами, або вдягнуть на її задні ноги солдатські сапоги… Шоб не втекла…
    5. Колобок. Тут не все так явно… На первий взгляд, вроді би й придраться нема до чого… Але, якщо проаналізіровать… От дивіться. Живуть собі нещасні баба й дід. Жрать нічого, бо санкції… З останнього борошна, назбираного по сусєкам, вони ліплять Колобка… Ні, шоб отблагодарить, - так він утік… Ну хіба не підарас?

М-да… шось я перевозбудився… Піду почитаю шось опасне… Напрімєр про Курочку-Рябу… Ніхто ж її до кінця реально так і не прочитав… А в мене є друга часть - сєкрєтна, яку кальоним желєзом питалась вижечь цензура… В другій часті розказується про те, як саме, скільки раз і у який спосіб дєдушка наказує курочку за знесене яєчко…

Ну ладно, признаюся, - другу часть я сам написав… Начинається вона з того, що тіпа, курочка приносить дєдушці піццу, а він сидить дома у німецькій формі і в чорних ажурних колготках… Далі не розкажу, бо авторські права…

Дописів
    80 948

Типово

Цитата Допис від Kotov Переглянути допис
    Майдан почистили. До конца или нет - не в курсе. В зоне АТО делают несколько котлов. Будут варить сепарок. Боты атакуют. Пытаются маскироваться из-за всех сил под укропов, но не выходит. Мешает лишняя хромосома.
    Цитата Допис від каратель Переглянути допис
    на фронте идет наступление масштабное ...на Майдане - вычищают гадюшники ...
    Спасибо )

Дописів
    29 157

Типово

В мене когнітівний діссонанс. Чому борці з пендосами на території України бажають отримувати бабло в віде ліков пендосських президентів?
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від el_bregg Переглянути допис
    В мене когнітівний діссонанс. Чому борці з пендосами на території України бажають отримувати бабло в віде ліков пендосських президентів?
    мабуть приємно обмінювати лік піндоса на тушонку)

Звідки Ви
    дєдушкінський р-н
    Дописів
    307

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    зброя сусідів нікого не турбує, хіба що гостей, але це зовсім непогано)
    Якщо вас не турбує зброя сусіда-алкаша , або сусіда -наркомана , або просто сусід-істеричний ватник , ви йому наговорили про євроцінності , а йому сьогодні жінка не дала ---- то я заздрю вашим фаберже.
    Почую кожного.Долаю руїни.Стабілізую.Покращую.

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

Спасибо, заработало!))

Vitalii Chepynoga

Обожнюю Чепиногу!у него всё шедеврально!
    Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
    "В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко

Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  fi6rPM7BkTk.jpg
Переглядів: 255
Розмір:  12,5 КБ
ID:	1543276

Дописів
    29 157

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    мабуть приємно обмінювати лік піндоса на тушонку)
    А Путлер хіба не заборонив хождениє по Парашке амеріканськиз президентів?
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Сторінка 44 з 335 ПершаПерша ... 34353637383940414243444546474849505152535494144 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті