Оооо Светик
Я не сплю
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
девочки, а кровь сдать для раненных только на Героев Сталинграда? а то для меня во время беременности муж в 56 МСЧ сдавал, там очередей нет, раз-два и готово. Или для военных туда не покатит?
Мой блог - отзывы, анонсы, рецензии, множество рецептов и многое другое
вот
Оф. сообщение нам от станции переливания крови.
Кто идет сдавать кровь обязательно прочитайте
КЗ «Дніпропетровська обласна станція переливання крові» щиро вдячний всім небайдужим людям за здану кров та її компоненти для поранених в АТО на сході України.
На сьогоднішній день існує нагальна потреба в донорах з групою крові АВ(IV) та всіма групами крові Rh негативного типу.
Приймаємо донорів з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 13.00. Обов’язкові документи на кроводачу:
1. паспорт (оригінал)
2. копія ідентифікаційного коду.
Донорів приймають:
- м. Дніпропетровськ, вул.. Героїв Сталінграду,17. Обласна станція переливання крові, прийом донорів щоденно крім суботи та неділі з 8.00 до 15.00.
- м. Дніпропетровськ , вул.. Ближня ,31, КЗ „Дніпропетровська міська багатопрофільна клінічна лікарня № 4” ДОР” прийом донорів з понеділка по четвер з 08.00 до 13.00.
- м. Дніпропетровськ, вул.. Свердлова ,65, КЗ „Дніпропетровське клінічне об’єднання швидкої медичної допомоги” ДОР» прийом донорів з понеділка по четвер з 08.00 до 13.00.
- м. Дніпропетровськ, пр.. Калініна, 53 КЗ „Дніпропетровська міська клінічна лікарня № 2” ДОР» прийом донорів з понеділка по четвер з 08.00 до 13.00. (з 07.08.2014р.)
Ириш, спасибо! У мужа как раз 4я группа и Свердлова близко,и прошло больше 2х недель, как болел.
Мой блог - отзывы, анонсы, рецензии, множество рецептов и многое другое
Блиин, я вчера подключила мужа и перенюхала всю кладовку, так мне воняло. Ничего не нашла...![]()
Оля, Электра, спасибо за то, что ты делаешь! Не пишу, потому как свои источники. Помогаем целенаправленно. Знакомые аж в Кривом Рогу, в госпитале, очень много раненых.
Девочки!!! Пришла и я в тему!!! Оля уже сказала что темка очень откликнулась!!!!! Пришла сказать большое спасибо!!! и вот творение нашей Zirael для распостранения и помощи нам!Я появляюсь очень редко в любых темах -увы почти нет времени(.
и здесь скажу БОЛЬШОЕ СПАСИБО ВСЕМ КТО ОТКЛИКАЕТСЯ!!!! МЫ СДЕЛАЛИ ОЧЕНЬ МНОГО БЛАГОДАРЯ ВАМ!
Снова вонь!
Уже и у меня на Северном воняет!
Рождённая ходить по магазинам вынуждена ходить на работу!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks