Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 40 з 342 ПершаПерша ... 30313233343536373839404142434445464748495090140 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6832, показано з 781 по 800.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Звідки Ви
    АНД
    Дописів
    28 998

Типово

а мне вот интересно
    вчера призвали соседа..откровенного "дворового" сепарика (тот, который вечерами во дворе после бутылки пива начинает очень громко высказывать свою полит.позицию оппонентам)..это ведь ещё в спины наших стрелять будет
    так вот..интересно..есть ли какое подобие "собеседования"..ну чтоб, хотя бы знать, какое они Говно иногда призывают?
    Когда жизнь экзаменует, первыми сдают нервы.

Kotov
    Guest

Типово

Огородники, подтвердите или опровергните. )

Звідки Ви
    Бенинград
    Дописів
    2 565

Типово

Цитата Допис від Этно Переглянути допис
    а мне вот интересно
    вчера призвали соседа..откровенного "дворового" сепарика (тот, который вечерами во дворе после бутылки пива начинает очень громко высказывать свою полит.позицию оппонентам)..это ведь ещё в спины наших стрелять будет
    так вот..интересно..есть ли какое подобие "собеседования"..ну чтоб, хотя бы знать, какое они Говно иногда призывают?

Поверь в роте мозги вставят мигом..а про стрелять в спину и речи быть не может..не доживет килька даж до карася 146%
    Оно ж такое в жизни может случиться что ты и представить не можешь, то выпрыгнул с окна, то сбежал с оружием ну и далее в том же духе вплоть до неосторожного обращения с оружием

Перетянул на пар уже 3 человека

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

Цитата Допис від Мимимишка Переглянути допис
    Нусь вверху выложила ссылки
    Да,я уже насладилась!)))
    Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
    "В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко

Kotov
    Guest

Типово

Так и есть?
    Це тільки мої спостереження, але це може бути насправді. В Уряді сказали що на відновлення інфраструктури Донбасу треба близько 8 млр. грн. Ця сума включає відновлення аеропортів, залізничних вокзалів, залізної дороги, автошляхів, будівництво зруйнованих мостів, може також і відновлення житлових і адміністративних будівель. Потім цю суму скорочують до 3,5 млрд. тому що грошей нема, треба продовжувати війну. Може і цю суму скоротять, може зовсім не дадуть, але інфраструктуру відновлювати треба і тому Яценюк знайшов спонсорів. Один з них точно ахметов, він хотів домовлятися. Чому він має це зробити, тому що на нього можуть завести справу, а може вона вже є, про підтримку сепаратизму в Донецькій області. Якщо він допоможе у відновленні інфраструктури Донецької області, то цю справу закриють. Тому Ю. Луценко казав, що без ахметова порядку в Донецькій області не буде і що ахметов його близький знайомий. Тому ахметов більше не дудить і не каже що треба зупинити війну. Щоб продемонструвати свої позитивні наміри він бере на утримання Львів-арену. Львів-арена була на утриманні держави, грошей нема, ігри там не проводились досить довго і перспектива погана тому, що наша сбірна не може там проводити ігри кілька років за санкцією УЄФА. Також фк Львів не може взяти цю споруду на утримання бо дуже дорого. Ахметов міг проводити домашні ігри хоч у Києві, хоч у Полтаві, хоч в іншому місті, але Львів. Він добре знає, що люди не будуть ходити на ці ігри як ходили на Донбасс-арену, а вона була завжди заповнена, він добре знає що це далеко від Донецька, але такі домовленності. Далі він буде відновлювати мости, автошляхи, аеропорт в Донецькій області за власний кошт. І все це для того щоб він залишився ахметовим в Донецьку, інакше в Донецьку буде Коломойський. А 3,5млрд. підуть на відновлення інфраструктури Луганської області, якщо теж саме не зроблять з єфремовим. Тоді держава може відновить тільки житлові будинки, якщо це не предмет договору також.

Звідки Ви
    АНД
    Дописів
    28 998

Типово

Арсеній Яценюк
    15 мин. назад
    Сьогодні в світовій економіці є дві новини. Перша новина – це те, що Аргентина оголосила дефолт. А друга новина – що Україна не оголосила дефолт і ніколи його не оголосить.

Звідки Ви
    Дніпро - Tallinn
    Дописів
    15 068

Типово

Цитата Допис від Tirrle Переглянути допис
    Поверь в роте мозги вставят мигом..а про стрелять в спину и речи быть не может..не доживет килька даж до карася 146%
    Оно ж такое в жизни может случиться что ты и представить не можешь, то выпрыгнул с окна, то сбежал с оружием ну и далее в том же духе вплоть до неосторожного обращения с оружием
    а в новинах кілька днів тому пробігало, що двоє солдат з дніпропетровщини втекли зі зброєю до сепарів
    не знаю чи правда

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    537

Типово

Цитата Допис від Kotov Переглянути допис
    Огородники, подтвердите или опровергните. )
    Таки да, есть такой рецепт! Самой природой все предопределено! Мы таки точно победим!

Звідки Ви
    АНД
    Дописів
    28 998

Типово

Цитата Допис від Tirrle Переглянути допис
    Поверь в роте мозги вставят мигом..
    было бы прэлэстно
    за те гадости, что он нёс..конечно бы их по стенке размазать..ну, то он пусть уже сам решает.

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

Цитата Допис від Этно Переглянути допис
    а мне вот интересно
    Знакомый сейчас в АТО,говорит ,что служат и такие,но они не стреляют,а сдают позиции,инфу сепарикам. Одного такого от расправы офицеры спасли,если б не окружили,его б на кусочки там же разорвали,а так сдали пол суд.

Звідки Ви
    Pidgorodne
    Дописів
    4 243

Типово

Яценюк: Кабмин уменьшил зарплату нардепов почти в три раза – до 6,5 тысяч гривен
    http://112.ua/obshchestvo/yacenyuk-k...ven-95271.html
    так держать
    Если в жизни что-то не клеится - выбрось клей. Возьми гвозди и забей!

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

Цитата Допис від axeddnepr Переглянути допис
    Яценюк: Кабмин уменьшил зарплату нардепов почти в три раза – до 6,5 тысяч гривен
    так держать
    теперь откаты увеличатся.

Kotov
    Guest

Типово

Цитата Допис від hелена Переглянути допис
    Таки да, есть такой рецепт! Самой природой все предопределено! Мы таки точно победим!
    В тему )
    Цитата Сообщение от _Цезарь_... Посмотреть сообщение
    предлагаете вокруг границы высадить укроп?.

несколько батальонов уже посажено

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

Цитата Допис від axeddnepr Переглянути допис
    так держать
    ну все теперь никто в нардепы не пойдет..
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    537

Типово

Цитата Допис від danet Переглянути допис
    Знакомый сейчас в АТО,говорит ,что служат и такие,но они не стреляют,а сдают позиции,инфу сепарикам. Одного такого от расправы офицеры спасли,если б не окружили,его б на кусочки там же разорвали,а так сдали пол суд.
    Или я чего-то не понимаю..но почему во время боевых действий не отбирают телефоны у ЛС?????

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

Или я чего-то не понимаю..но почему во время боевых действий не отбирают телефоны у ЛС?????
    потому что их используют для связи...
    ЗЫ в мое время это была мечта, качественная цифровая связь на уровне солдата... вот эту мечту осуществили... другой вопрос, что возможно им нужно было бы закрывать выход "в мир" но это уже другой вопрос... кстати лехко реализуемый... просто нужно сотрудничество операторов...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    537

Типово

Цитата Допис від Kotov Переглянути допис
    В тему )
    Ну тогда уже, наверное, так должно звучать: без калины нэма Украины, а без укропа - то вжэ нэ Европа))

Дописів
    32 545

Типово

чтобы победить надо иметь на участке наступления не менее 3 укропов на 1 колорада

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Юpa Переглянути допис
    чтобы победить надо иметь на участке наступления не менее 3 укропов на 1 колорада
    Сєня замовив нове насіння

Украина потратит миллиарды гривен на новые виды вооружения. Об этом на брифинге заявил премьер-министр Арсений Яценюк, передает корреспондент РБК-Украина.

"Мной подписан оборонный заказ. В рамках этого оборонного заказа мы тратим миллиарды гривен на новые виды вооружения", - рассказал Яценюк.

Дописів
    8 967

Типово

Цитата Допис від _Jane_ Переглянути допис
    нє, не вона
    холонавтіха відучора обговорюється в ФБ у Гендіна
    Цитата Допис від Мимимишка Переглянути допис
    Офигеть, точно, Гендин чморит холонавта
    а я их познакомила
    надеюсь удовлетворение от процесса получают оба

Сторінка 40 з 342 ПершаПерша ... 30313233343536373839404142434445464748495090140 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті