| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та у меня ж на работе инет прикрыли,типа только для служебного пользования!!! Штрафанули почти всеХ! Теперь сидим работаем,даже не потусишь маненько! Уже привыкли,а так колбасило.Я Вам скажу реально выпадаешь из жизни!
Мобильным интернетом пока не польззуюсь,еще кнопочный телефон.Все никак не куплю "огрызочек"-собираю! Но с нашей жизнью...плять!
Востаннє редагував констанцияя: 30.07.2014 о 21:30
Рождённая ходить по магазинам вынуждена ходить на работу!
Важно!!!!!
Часткова мобілізація. Що треба знати, щоб ваші права не було порушено.
1. Перш за все варто знати, що повістка вручається лише призовнику!!! Не передається через руки, не рахується врученою, якщо кинута в поштову скриньку, чи передана через сусідів, та родичів. Тільки з рук в руки. Тим більше не реагуйте на телефонні запрошення. До військкомату треба йти, якщо особисто призовник отримав повістку.
2. У військовому комісаріаті не підписувати жодних документів не читаючи. Вам будуть розповідати, що складаються списки, анкети, опитування і т.д. Не підписувати. Бо на енній сторінці припис непомітний, що ви погоджуєтесь на службу добровільно. Якщо ви прийшли дійсно добровільно, з бажанням служити, то вперед. В іншому випадку ніяких підписів.
3. Якщо ж повістку таки вручили, то перш ніж бігти у військкомат, варто пройти самостійне незалежне обстеження в медичному закладі. Обов'язкова умова: заклад має бути державним!!! Бо медогляд у комісаріатах умовний, а точніше фіктивний.
4. Чоловіків після 40 мобілізують за умови, якщо вони військові офіцери, медики, офіцери запасу, МЧСовці, міліціонери, охоронці на державній службі з дозволом користуватись зброєю, які мають звання лейтенанта.
5. Якщо раптом вас забрали відразу, тож нехай родина починає збирати довідки: з місця роботи, про склад сім'ї, про підприємницьку діяльність (якщо такою займаються), медичні довідки і т.д.
6. Людям із села часом дзвонять голови сільради, за що отримують преміальні. Мовляв треба явитись у сільраду, де відразу вручають повістки. Такі дзвінки варто ігнорувати у прямому сенсі слова.
7. Не полінуйтесь увімкнути диктофон, бо є реальна можливість, що вам запропонують відкупитись за певну суму грошей.
І ще раз наголошую: ніяких добровольців. Уважно читати кожен папірець.
Заколки и бантики, ободки ручной работы
Надумала я счетчики на воду ставить. Может, есть у кого-то контакты проверенных людей, которые и купят их сами, и установят?
Я не буду проще. И не надо ко мне тянуться!
Я тебе хочу сказать,что работодатель по сути ПРАВ! Как оказалось,после детализации оказалась,что народ сидит до 3 часов в инете! Понятно,что могут забыть окна позакрывать -отсюда и время набежало,но у нас и так ограничен он сильно был! Мне,чтобы заходить на сайт мин.юста нужно было написать служебку и согласовать.А че ж плохого в городском форуме,хоть новости почитать местные,погода ...ну и флудилка (но это уже секрет!)
Рождённая ходить по магазинам вынуждена ходить на работу!
Добрый вечер!
и меня интересует. Где-то читала что бесплатно можно, или это мне сильно-сильно померещилось?....
А после установки нужно в водоканал сообщить и они запломбируют?
сегодня написала в теме Мобилизация как призывают 44 летнего, сержанта
http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post27389138
ой, про счетчики воды...девочки, реально просчитайте сколько человек прописано, какой расход воды и прочее.
Если прописано меньше, чем живет по факту и дома кто-то обычно днем есть всегда, то я бы не советовала ставить.
У нас расход воды очень большой(
ЭЛЕКТРИК-ПРОФИ!
Работает быстро. На совесть. Недорого. м. 097-65-12-162.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks