| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Обама каже, що це не кінець, і якщо Росія продовжуватиме , санкції будуть посилюватись.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Обама выступает. Говорит про новые санкции, и обещает полную поддержку миролюбивым жителям Украины.
На запитання чи це нова холодна війна, Обама каже ні.
Обама каже, що Українська Армія сильніша за бойовиків і може їх подолати, США мають знайти шлях попередити пролиття більше крові наскільки це можливо
Да отключить им газ ! Этим гейропейцам , быстро на коленях приползут.
ой. Не там пишу ...
Тепер слабка економіка Росії стане ще слабшою, - Обама
Было?
Командир террористов Игорь "Стрелок" Гиркин (Стрелков) запретил боевикам самопровозглашенной "Донецкой народной республики" материться.
это ж какой степени нужно быть лицемером"Мы называем себя православной армией и гордимся тем, что мы служим не золотому тельцу, а служим Господу нашему Иисусу Христу и своему народу. На наших хоругвах изображен лик спасителя. Употребление воинами матерной брани является хулой на Господа и Божью Матерь, которым мы служим и которые нас покрывают в бою", - сказано в указе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks