Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 152 з 463 ПершаПерша ... 52102142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162202252 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9255, показано з 3 021 по 3 040.

Тема: Дети от 0 до года (том 46)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ-Кривий Ріг
    Дописів
    290

Типово

Цитата Допис від Bonn J. Переглянути допис
    спасибо за поздравления с даткой
    Когда-то, давно-предавно, моему жуку было 2 месяца, а других наших однодатников поздравляли с 8-ю... боже, как давно это было, и как мне было завидно, какие они уже большие, а у меня козявка лежит, погремушку из рук роняет
    Так вот, 8 мес.Развиваем уже освоенные умения: ползания - скоростного, сидения - ровного, стояния - долгого, вставания - аккуратного. Расширяем словарный запас (наконец-то!). Из нового в этом месяце - 3 зуба, гламурный стульчик для купания и какого-то перепуга начало слабить 3 р в день ( из одной крайности в другую). Не понос, как я его понимаю в классическом его проявлении, просто часто и размазней какой-то... как буд-то мы полностью на гв. Хотя, Аня, порции я увеличила, съедает все.
    И фото: 1. купаемся. 2. катаемся. 3. гуляемся. 4. улыбаемся
    от я зараз все це читаю і думаю...а моєму якраз зараз 2 місяці, прогрес порівняно з першими тижнями канєш є, але...ааа...развлєкуха кожен день майже одна й та ж, і щось все було з пузом кльово, а от останні 3 дні почалося...мало какає і багато кричить. Думаю, там щось болить, що вже тільки не робила, про це можна вже історії писати...а поки не востановлюється....мож я щось не те їм...хоча...вірю з того, що начиталась - що моя їжа (не алергенна, єстєствєнно) сильно не впливає на молоко. Воно там все фільтрує. Мда...
    Востаннє редагував Natalya911: 29.07.2014 о 19:46

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

Цитата Допис від просто Оля Переглянути допис
    Девочки, доброго дня вам и деткам!!!
    Помогите советом! Кто сталкивался с проблемой лактации. У меня стало меньше молока, прям по груди заметила и Катюша стала чаще просыпаться для покушать.
    Жидкости пью много и чай для лактации. Может что-то надо кардинальное???
    Я дуже часто прикладувала. В мене таке сталось, коли на тиждень забрали в лікарню, десь на вашому сроці якраз...потім як вийшла, і почала відучати від смєсі, то пару днів він просто з сісі не сповзав. І їв, і їв, і їв...ну, я ще ганяла чаї з сгущьонкою, але не думаю, що чаї сильно допомогли, в мене переконання, що дитина запускає процес. Якщо їй щось не досить - смокче, поки не розсосе до потрібної кількості. Чим менше смокче - тим менше молока.

Звідки Ви
    Нагорный
    Дописів
    2 093

Типово

Цитата Допис від PushinkA Переглянути допис
    тебе этот вопрос надо юристам или нотариусам задать
    по опыту знакомых - у них квартира в крыму. паспотра не меняли, никто ниче не отбирает и все ок. там сложность точнее не сложность а экономическое обоснование только если ты ее соберешься продавать, там % налога разный для резидентов и не резид.
    так шо спокойствие МАМОЧКА

РОЗОЧКА, спасибо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! записала ))))))
    ЛИЛИ с зююююююююююююбооооооооммммммм!!!!!!!!!!!!!!! ждите 2й мамо на днях ))))))))))
    Уже поковырялась у него во рту, и чувствую второй скоро проклюнется)))))))

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

Цитата Допис від просто Оля Переглянути допис
    спасибо, девули!
    да, ночью мы кушаем максимум два раза, мне жалко её будить, она может спать по 4-5 часов. Теперь буду будить и кормить!
    это у меня уже второй криз. первый быстро прошел, но мы тогда оч часто кушали.
    я уже впала в панику! надо успокоиться и кормить детёнка у меня еще гормоны не устаканились, часто нападают плаки на меня безпричинные....
    Мій спить з нами, то я не будю, просто підсовую сісю, він ловить, смокче і спить далі, і я разом з ним. Це кльовий вихід, щоб нікого не будити)

О, плакі...я місяць тому статтю про свій перший місяць написала, якщо вдруг цікаво))

Звідки Ви
    Евпатория-Днепр
    Дописів
    2 344

Типово

Цитата Допис від Natalya911 Переглянути допис
    Я дуже часто прикладувала. В мене таке сталось, коли на тиждень забрали в лікарню, десь на вашому сроці якраз...потім як вийшла, і почала відучати від смєсі, то пару днів він просто з сісі не сповзав. І їв, і їв, і їв...ну, я ще ганяла чаї з сгущьонкою, але не думаю, що чаї сильно допомогли, в мене переконання, що дитина запускає процес. Якщо їй щось не досить - смокче, поки не розсосе до потрібної кількості. Чим менше смокче - тим менше молока.
    то что рассосёт деть это да! плюсуюсь.
    а вот про сгушенку мне в рд запрещали типа нельзя, диатез, все дела...
    Услуги ВИЗАЖИСТА!! Покраска и коррекция бровей!! Обучение!! 0638семь92260

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

Цитата Допис від Юльк-шпульк Переглянути допис
    Обязательно получится)))) Живёт тут много кого, я забыла представиться- я Юля, доця Ира, есть сын- Кирилл, ему 8,5 лет.
    ))) завдяки лінієчкам легко зрозуміти)) Я поки не розібралась де ті лінієчки робити можна))) Уф...зараз здається, що так мало часу, поки малявка ще десь годинку поспить днем....в мене хлопчик такий, що спить без мене рідко, але іноді спить сам, знаю людей, в яких діти весь час на мамах сплять, чуть не до 2-3 років(((

Звідки Ви
    Евпатория-Днепр
    Дописів
    2 344

Типово

на любую понра линейку кликай - выкинет на сайт. Там выбирай и делай свою))
    Услуги ВИЗАЖИСТА!! Покраска и коррекция бровей!! Обучение!! 0638семь92260

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

Цитата Допис від balorma Переглянути допис
    а ведь да, вполне такое может быть.

ще б вагон грошей щоб усе це реализувати))
    я когда молодая была хотеа что-то типа рыбы открыть... денег бы мне много...эх
    Ну в мене величезне бажання, і почалось воно з того, що я створила чат дівуль, яких раніше навіть не знала, і ми вже різ знайомимось-зустрічаємось, то по хатах у когось з нас, то в кафе, то ще десь...чому б не почати з чиєїсь квартири-хати, або зара літо, можна на цілий день кудись біля річки, надіюсь скоро буде прохолодніше і просто в парк буде нічьо так виїхати))) А там...з часом все може бути - бажання є, бо дуже люблю спілкуватись і щось творити в своєму житті...

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

Цитата Допис від balorma Переглянути допис
    то что рассосёт деть это да! плюсуюсь.
    а вот про сгушенку мне в рд запрещали типа нельзя, диатез, все дела...
    В мого діатезу не відбулось, а їла я її з чаєм і бла-бла...але то таке. Мож і ніззя, я зара собі дивуюсь, що я їм - багато творогу чи що, але здається газіки не в малого, а в мене((( стараюсь молочку не їсти, бо здається це на неї така реакція, лише творог - чи і від нього відмовитись(( (чи то від солодкого...не наю...

Дописів
    4 693

Типово

Приветы!

Кнопики на фоточки просто замечательные сегодня

Олечка Balorma, удачи тебе с имуществом (такое время невнятное )

Девуси, вы после бассейна не будете ли в парке гулять? Маякуйте....

Наталку з малим вітаємо в нашому колі! Я Оля. Нас тут багато, хто прагне спілкування, але здебільшого гуляємо "по районах". Як будете "виіздними", завжди є компанія в парку Глоби (нам там хлопців не вистачає, навколо самі "квіточки" ).

Дописів
    3 155

Типово

Цитата Допис від kowenja Переглянути допис
    я все с твоего аватара балдю. дамы в красивых косыночках
    мерси

Дописів
    3 155

Типово

Я читала, что ребёнок должен удвоить свой вес при рождении к 5-6 месяцам. Т.Е. Ирка, рождённая с весом 3200 к 6 мес должна наесть 6400 грамм. Ну, примерно, так и будет.
    я тоже такое читала, но Соня родилась ровно 3 кг, а в 4 месяца весит 6600. Сегодня взвесились.

Звідки Ви
    АНД
    Дописів
    23 891

Типово

Цитата Допис від mjaow Переглянути допис
    я тоже такое читала, но Соня родилась ровно 3 кг, а в 4 месяца весит 6600. Сегодня взвесились.
    Значит, она идёт против правил, потому что решила, что ей так нравится)))))

Звідки Ви
    Левобережный 3
    Дописів
    14 985

Типово

а где ты живешь? в анд р-не?
    а то я ща се домик присматриваю.... мож соседями будем?))))

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

Цитата Допис від Лисочка Переглянути допис
    Приветы!

Кнопики на фоточки просто замечательные сегодня

Олечка Balorma, удачи тебе с имуществом (такое время невнятное )

Девуси, вы после бассейна не будете ли в парке гулять? Маякуйте....

Наталку з малим вітаємо в нашому колі! Я Оля. Нас тут багато, хто прагне спілкування, але здебільшого гуляємо "по районах". Як будете "виіздними", завжди є компанія в парку Глоби (нам там хлопців не вистачає, навколо самі "квіточки" ).
    Як тільки спека спаде, одразу виїздимо)))

А може серед вас є хтось з Фрунзенського чи десь тут?

Звідки Ви
    Левобережный 3
    Дописів
    14 985

Типово

Як тільки спека спаде, одразу виїздимо)))

А може серед вас є хтось з Фрунзенського чи десь тут?
    левобережный))))

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

Цитата Допис від kowenja Переглянути допис
    левобережный))))
    А скільки вам? Можна десь між районами зустрітись, або ще десь? В нас тут ліс, річка і тінь, я б на цілий день спеки забурилась кудись в тінь біля річки, але самій стрьомно)

Звідки Ви
    Левобережный 3
    Дописів
    14 985

Типово

А скільки вам? Можна десь між районами зустрітись, або ще десь? В нас тут ліс, річка і тінь, я б на цілий день спеки забурилась кудись в тінь біля річки, але самій стрьомно)
    4 мес))))

Дописів
    3 155

Типово

Цитата Допис від -Olya- Переглянути допис
    ДА буду пытаться "бороться". Но что я только не пробовала, и прикачать не получается...она мне "гу" из темноты говорит м кулак только смокчет
    подожди, то есть она не плачет, просто не спит?

Дописів
    3 155

Типово

это да, Соня у нас девочка решительная. Как она нас с рождением прокинула! Никто не ожидал, просили там чего-то, может помнишь

Сторінка 152 з 463 ПершаПерша ... 52102142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162202252 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті