| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вобщім розказую! там дуже класно. Свій берег, мега веселий та освічений доброзичливий бармен з яким є про що побалакати, велика галявина та ціла купа дитячих прибабасів. Якщо харчуватись там, то не потрібно нікуди виїжджати взагалі; увечері можна собі замовляти шашлички і таке інше. Дуже легка атмосфера.
З приводу "ватності", то ось приатачую фото "доміка" та території, атракціон "знайди український прапор".
![]()
![]()
Щоправда, ціни трохи кусь.
Їх спільнота: https://www.facebook.com/groups/domik.u.morya/ Anna Velichko - хазяйка.
вони НАСПРАВДІ не приймають вату: https://www.facebook.com/permalink.p...00008071772992
Якої і справді в Бердянську вистачає. Тому, вважаю, варто допомогти їм фінансово (відпочити в них хоч пару-трійку днів).
на сайті є: ул. Подгорная, 181а
машиною до центру 10 хв
ходить маршрутка номер 13
телефон на сайті наскільки мені відомо не актуальний, можу поділитись в лічку (тільки особам, які не є ватою та нейтралами, згідно з побажаннями хазяїв)
я вкурсі що дорогоособисто я не можу собі дозволити сидіти там 2-3 тижні, а ось на 2-3 дні ми приїжджали.
але імхо воно реально того варте. хоча у побутовому плані житло, якщо не зважати на територію, нічим особливим не вирізняється.
Эх, жаль я в субботу работаю аж до 16.00 и посетить мероприятие никак не получится![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
кстати, а риальна скока будет стоить с западного тудой и обратно? (по карте 14 км в одну сторону )
мне тудой и обратно выйдет ~60грн по бензину
блин
эта ж там за вход\въезд 100 грн
а можна не захадить? так, за забором посидеть?![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks