| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Снова стоп.
Удар сейчас и готов и способен и имеет возможность уничтожить собственных родителей как мух на раз плюнуть. денежных мешков типа Фирташа готовых давать деньги на Удар вместо Фирташа выстроится очередь
так о каком Фирташе и Лёвочкине и о каком Ударе идет речь - о модели 2013 года?
хм!(c)
"Нужны ли мы нам?" (с) Стругацкие.
всем здрасьте!
кухарка (правильно же?) отошла от плиты и просит объяснений: от чего обострение "всёпропало"?
целый день в семейный заботах(гр**аный выходной) без сети и тв, а тут оказывается нас опять "слили".
про Раду и Сеню знаю,но почему это на руку Уйлу не понимаю(ну кухарка же)
кстати,что там госдура назаседала?
дяка
Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
"В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко
Стаття 115. Кабінет Міністрів України складає повноваження перед новообраною Верховною Радою України.
Прем'єр-міністр України, інші члени Кабінету Міністрів України мають право заявити Верховній Раді України про свою відставку.
Відставка Прем'єр-міністра України, прийняття Верховною Радою України резолюції недовіри Кабінету Міністрів України мають наслідком відставку всього складу Кабінету Міністрів України. У цих випадках Верховна Рада України здійснює формування нового складу Кабінету Міністрів України у строки і в порядку, що визначені цією Конституцією.
Кабінет Міністрів України, який склав повноваження перед новообраною Верховною Радою України або відставку якого прийнято Верховною Радою України, продовжує виконувати свої повноваження до початку роботи новосформованого Кабінету Міністрів України.
Більш слухайте Розенко, нічого нема про затвердження відставки ВР
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks