| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Весь смысл жизни заключается в бесконечном завоевании неизвестного, в вечном усилии познать больше. Эмиль Золя
Лідер ДНР Олександр Бородай прийшов на зустріч із делегацією Малайзії по передачі "чорних скриньок", курячи цигарку і тримаючи в руках пістолет
Про це повідомив журналіст Макс Седдон у своєму "Твітері", передає Еспресо.TV.
“Лідер ДНР Бородай щойно увійшов, щоб зустрітися з делегацією Малайзії, курячи цигарку і тримаючи в руках пістолет. Принаймні, одна з цих речей є поза законом в Україні", - написав він і додав: "Думаючи про це, Донецька Народна Республіка, ймовірно, останнє місце в Європі, де можна палити і носити зброю в приміщенні. Свобода!”.
http://webtv.un.org/live-now/watch/s...1686152121001/ Совбез ООн, внезапно
Колишній депутат Партії регіонів Олег Царьов заявив, що війна на сході України може перекинутися на територію Росії
Про це самопроголошений голова так званого парламенту сепаратистських Донецької і Луганської республік Олег Царьов заявив в інтерв'ю "Газеті.Ru", передає Еспресо.TV.
"Ситуація, в якій опинилася Росія, незавидна, бо слідом за Новоросією буде Росія", – зазначив Царьов, відповідаючи на питання журналіста щодо долі Новоросії і Росії.
"Війна зараз стоїть на порозі Росії", - додав екс-нардеп.
"Україна може в достатньо короткий термін... мобілізувати близько півмільйона людей, і це буде найбільша армія в Європі, навіть у Росії", - заявив Царьов.
-------------------------------------
такі сільна апаснастє.
с фб
Из переписки)--Ксюня ты правда хочешь купить БРДМ?
--Не один.Мне нужно штук 4-5.
--Кому?
--Азову.
--Вот если бы я тебя не знал)Цена?
--Я нашла по 9500 у.е.
--Лучше б я тебя не знал.Завтра лови денюжку на один.С тебя эспрессо)
--Ок)Мерси))Получу,отпишусь или отзвонюсь)
--Нифига.Приедешь в Киев кофе попьем.Соскучился за твоими приколами.
Он же это прочитает))))А ладно)))Я бедовая,простит))Я ж фамилии не назвала)
«Если сточные воды жизни лижут ступени вашего храма — закройте дверь и засмейтесь… Не поддавайтесь злобе, оставайтесь по-прежнему святым в храме»
Та на севинфо даже дату назначили ))) 22 июля в 8-00http://sevpolitforum.info/viewtopic.php?f=11&t=791090
Чет подумалось что это кто то из наших севастопольцев троллитПо непроверенной информации одного из активных участников самообороны Севастополя 22 июля, в 8-00 час. утра укропы начнут войсковую операцию по "освобождению Крыма". Кто-то что-то может подтвердить, или опровергнуть?
П.Н. А в Казачке, до настоящего времени, активно стреляют.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks