| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Надо же, сколько рисованных аттестатов, но чтоб так
ат.-57 б., зно - 464 б.
зате має право на першочерговий вступ
Нет, ребята, я не гордый. Не загадывая вдаль, так скажу: зачем мне орден? Я согласен на медаль.
Расчет субсидии, калькулятор онлайн: http://hi.dp.ua/subsid
ой, подождите... можно на пальцах про третий этап...
допустим, после первых двух волн набрано 15, свободных мест - 10, а подавших заявки еще осталось 700 человек с баллами от 500 до 300 (условно говоря или сколько там минимум может быть). И в эту третью волну рекомендуются абсолютно все 700 человек и в итоге попадает тот, кто первей принес оригиналы, даже если их принесли абитуриенты с 300 баллами? А ребята имеющие 500 баллов, но по каким то причинам приехавшие позже первых, остаются в пролете?
В чем смысл?
Нет, ребята, я не гордый. Не загадывая вдаль, так скажу: зачем мне орден? Я согласен на медаль.
Расчет субсидии, калькулятор онлайн: http://hi.dp.ua/subsid
Если я правильно понимаю, теми, кто есть, бюджет закроют в последний день, а не 8 -9 числа... Т.е. если ты рекомендован в третью волну, нужно бежать бегом относить документы.
Я помню скандал был в прошлом году, когда в приемной комиссии под дверью сидели родители с детьми с хорошими баллами и перед самым закрытием ринулись подавать документы, тем самым выдавив с бюджетных мест детей((
Інваліди ж поза конкурсом,а не першочерговий...
Ви мене засмутили іноземцями на бюджет. По нашому напряму їх аж три,сині вже. А я ж токи в понеділок буду знати точно, бюджет в них чи контракт...
Ірчик,і виходить на 8-9 день закривати бюджет? А 10-го вранці ще декілька доків з вищою сумою балів? Як тоді?
Загальний сенс в тому, що відбирають СВОЇХ, а не тих, хто голову морочить.
Якщо чесно, то весь день 8-го і 9-го працівники приймальної зайняті прийняттям і перекладанням
Ось:
але це лише вершинка айсберга.
наприклад, за 1 і 2 хвилі набрали 15, загалом 25.
до ранку 8-го вже є 27 (двоє згодні на контракт). Тут би мало все припинятися, АЛЕ прибігають люди, які вже сім разів передумали і стають в рейтингу 22 (це ще можу зрозуміти) або навіть 12 (убила б!).
Як мінімум одна людина випадає з процесів обробки вхідних заяв, бо має:
- знайти людину, яка була на 25 місці;
- дізнатися, на які спеціальності в даному ВНЗ ще подавала дана людина;
- дізнатися, чи там не заповнений досі бюджет, якщо ні
-- дозвонитися і дізнатися чи згодна людина на іншу спеціальність бюджет;
-- перекласти документи, зробити відповідні помітки в справі та внести дані у ЄДЕБО;
--якщо І ТАМ бюджет заповнений - два попередні пункти, плюс для нової випхнутої з ДРУГОЇ спеціальності людини алгоритм з початку (рекурсія);
---якщо людина не згодна на іншу спеціальність з тих, на які писала заяви в даному ВНЗ:
- дізнатися, чи вона згодна на контракт чи ні, якщо так - виписати реквізити і відправити до юриста;
-- якщо ні, викликати поза чергою, дістати папери з сейфу, видати під розпис, перевіривши комплектацію...
Абсолютно вірно! І не клепати мозги ані собі, ані іншим.
А деякіЯ помню скандал был в прошлом году, когда в приемной комиссии под дверью сидели родители с детьми с хорошими баллами и перед самым закрытием ринулись подавать документы, тем самым выдавив с бюджетных мест детей((такого уникли - заяви по закону подаються ДО 10-го числа. Протягом 10-го після комплектації бюджету і трьох виходів в коридор з питанням "бажаючі ще є?" прийомка закривається в 12, в 15 або в 17, нічим не порушуючи.
Загалом, я вважаю, це якийсь наслідок совка...
Хоча згодна, що розподіл по хвилях несправедливий і зроблений в інтересах великих київських вишів.
Якби ж то всі спочатку прочитали хоча б 1 сторінкуя лише цього року на більшість питань відповіла по 3-4 рази )))
Та ну, ні 8 ні 9 не дозволяє закон.
А от 10-го можна відкритись на 10 хвилин, повідомити черзі, що всі місця зайняті й зачинитись.
Ната, це не ті іноземці, що зазвичай. Ті - контрактники і вчаться на свій розсуд. А це - міждержавні договори. Політика.
Ми ж хочемо, щоб наші діти мали шанс вступити в Чехії/Швеції/Німеччині в державний виш на бюджет? Навіть Яценюк щось в цьому напрямку працює... Тільки от до нас поки що НЕ німці з чехамикруговорот
У меня вопрос к знающим и бывалым
Мой ребенок имеет одинаковый рейтинговый балл с двумя девочками. На Вступе сначала идут обе девочки, потом - он. А на сайте ДНУ - наоборот. Я так понимаю, у кого-то из них балл по профильному предмету больше
Как узнать, где правильно? И реально это вообще узнать? Я так понимаю, ВУЗы подают данные в Единую базу, т.е. в нашем случае ВУЗ подал - сначала мальчик, потом обе девочки, а на Вступ попало - сначала девочки, потом мальчик.
По алфавиту девочка, мальчик, девочка)
У нас тоже такая ситуация, при одинаковом колличестве балов на вступе перед нами стоит мальчик у него есть позначка про першочергове зарахування, а у нас позначку про оригиналы поставили а про першочергове забыли видимо. А на сайте ДНУ мы стоим впереди потому что там у нас стоят обе позначки. По моему ДНУ никак технические проблемы не может решить. У них нестыковка в списках на собственном сайте и на вступе.
У нас тоже не стояли галочки, пока я три раза не обращалась в ПК. Они говорят мол у них тхнические проблемы, а абитуриентов очень много. Ну вот вчера на одной из трёх специальностей появилась на вступе позначка про оригиналы, а остальное нет. На сайте ДНУ на двух специальностях всё нормально, а на третей вместо позначки першочергове зарахування поставили дополнительные былы. Вообщето я думаю, что при одинаковых баллах в первую очередь учитывается ЗНО по профилю. По крайней мере нам так объясняли в горке и ДДФА.
Востаннє редагував Натали1974: 20.07.2014 о 12:54
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks