Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 194 з 665 ПершаПерша ... 94144184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204244294 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 13288, показано з 3 861 по 3 880.

Тема: Поступление в Украине. Новости, изменения, нюансы и, конечно, волнения. Сезон-2017

Мастер года 2013 Аватар для Natabel
    Звідки Ви
    Днепр пр.Пушкина-Озерка
    Дописів
    28 485

Типово

Цитата Допис від Uran Переглянути допис
    Девочки, все опускаются, без паники

Детей мало, бюджетных мест много, ну недаром же мы их рожали, когда нормальные люди на это не решались Должны же быть какие-то плюшки)) Поступят, куда они денутся.
    это точно))

Звідки Ви
    Днепр пр.Пушкина-Озерка
    Дописів
    28 485

Типово

Надо же, сколько рисованных аттестатов, но чтоб так
    ат.-57 б., зно - 464 б.
    зате має право на першочерговий вступ

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Natabel Переглянути допис
    Надо же, сколько рисованных аттестатов, но чтоб так
    ат.-57 б., зно - 464 б.
    зате має право на першочерговий вступ
    це ти про інваліда на СА?

Звідки Ви
    Калиновая
    Дописів
    964

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    а он реально инвалид?

Срочная заправка картриджей, ремонт оргтехники 797-35-23

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Репка Переглянути допис
    а он реально инвалид?
    а як жеж взнати? Довідки всі потрібні є

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    528

Типово

Цитата Допис від svyaz Переглянути допис
    а у меня все время ругается "Не удалось подключиться к удалённому серверу"((((( что делаю не так?
    Сообщите Ваш IP-адрес в личку, проверю.
    Банил стайку китайцев, возможно зацепил
    Нет, ребята, я не гордый. Не загадывая вдаль, так скажу: зачем мне орден? Я согласен на медаль.
    Расчет субсидии, калькулятор онлайн:
    http://hi.dp.ua/subsid

Дописів
    10 237

Типово

Все доволі просто
    Конкурс оригіналів триває весь час: і у 1, і у 2 і тим більше у 3 хвилі.
    1 числа рекомендують по кількості бюджетних місць верхню частину, у них є 4 дні на здачу оригіналів. Хто не приніс - випав з конкурсу на цю спеціальність.
    5 числа рекомендують на НЕЗАЙНЯТІ місця у першу хвилю таку кількість, аби їх зайняти (тут найнижчий відсоток зарахування, бо місць менше, а люди зазвичай вже десь здалися). Хто не приніс - втрачає право на участь. На це є 4 дні.
    8 числа рекомендують ВСІХ, хто не пройшов у 1 чи 2 хвилю і не забрав заяву з даної спеціальності. Кожен може принести оригінал і брати участь в конкурсі. на цей, за логікою - найактивніший - етап роботи ПК відводиться лише три дні.

Нормальні ПК припиняють конкурс одразу, як набрана потрібна кількість оригіналів - ніхто не хоче "кидати" дітей, які вже здалися, або ж розшукавати їх, запрошувати аби вони забрали документи і кудись перекладали...

Оскільки зазвичай бюджетних місць значно більше ніж абітурієнтів, всі залишаються при своїх, крім людей які аж надто боялися "не пройти".
    ой, подождите... можно на пальцах про третий этап...
    допустим, после первых двух волн набрано 15, свободных мест - 10, а подавших заявки еще осталось 700 человек с баллами от 500 до 300 (условно говоря или сколько там минимум может быть). И в эту третью волну рекомендуются абсолютно все 700 человек и в итоге попадает тот, кто первей принес оригиналы, даже если их принесли абитуриенты с 300 баллами? А ребята имеющие 500 баллов, но по каким то причинам приехавшие позже первых, остаются в пролете?
    В чем смысл?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    528

Типово

Цитата Допис від Конфетка Переглянути допис
    допустим, после первых двух волн набрано 15, свободных мест - 10, а подавших заявки еще осталось 700 человек с баллами от 500 до 300 (условно говоря или сколько там минимум может быть). И в эту третью волну рекомендуются абсолютно все 700 человек и в итоге попадает тот, кто первей принес оригиналы, даже если их принесли абитуриенты с 300 баллами? А ребята имеющие 500 баллов, но по каким то причинам приехавшие позже первых, остаются в пролете?
    В чем смысл?
    Попадает тот, кто в эти 3 дня принес оригинал, и, если оригиналов принесли больше, чем есть мест, отбирают с лучшими баллами.
    Нет, ребята, я не гордый. Не загадывая вдаль, так скажу: зачем мне орден? Я согласен на медаль.
    Расчет субсидии, калькулятор онлайн:
    http://hi.dp.ua/subsid

Звідки Ви
    Днепр пр.Пушкина-Озерка
    Дописів
    28 485

Типово

та ні. Відкрили СА у київському політехнічному .
    І там таких досить центровий ВУЗ Київа)))

Дописів
    384

Типово

В чем смысл?
    Если я правильно понимаю, теми, кто есть, бюджет закроют в последний день, а не 8 -9 числа... Т.е. если ты рекомендован в третью волну, нужно бежать бегом относить документы.

Я помню скандал был в прошлом году, когда в приемной комиссии под дверью сидели родители с детьми с хорошими баллами и перед самым закрытием ринулись подавать документы, тем самым выдавив с бюджетных мест детей((

Звідки Ви
    Viber(050)1844901 (098)0493515
    Дописів
    6 310

Типово

Если я правильно понимаю, теми, кто есть, бюджет закроют в последний день, а не 8 -9 числа... Т.е. если ты рекомендован в третью волну, нужно бежать бегом относить документы.

Я помню скандал был в прошлом году, когда в приемной комиссии под дверью сидели родители с детьми с хорошими баллами и перед самым закрытием ринулись подавать документы, тем самым выдавив с бюджетных мест детей((
    Я тоже так поняла.сейчас перечитываю прошлый год период волн,.и понимаю.что эта темка просто клад безценной информации для меня..ОГРОМНОЕ СПАСИБО создателям темки и всем причастным!!!

Дописів
    11 665

Типово

Інваліди ж поза конкурсом,а не першочерговий...
    Ви мене засмутили іноземцями на бюджет. По нашому напряму їх аж три,сині вже. А я ж токи в понеділок буду знати точно, бюджет в них чи контракт...
    Ірчик,і виходить на 8-9 день закривати бюджет? А 10-го вранці ще декілька доків з вищою сумою балів? Як тоді?

Дописів
    2 390

Типово

Цитата Допис від _nata_ Переглянути допис
    Інваліди ж поза конкурсом,а не першочерговий...
    Ви мене засмутили іноземцями на бюджет. По нашому напряму їх аж три,сині вже. А я ж токи в понеділок буду знати точно, бюджет в них чи контракт...
    В прошлом году я тоже поздно узнала, что иностранцы за счет бюджетных мест.. Но у нас именно так и было

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

А ребята имеющие 500 баллов, но по каким то причинам приехавшие позже первых, остаются в пролете?
    В чем смысл?
    Загальний сенс в тому, що відбирають СВОЇХ, а не тих, хто голову морочить.
    Якщо чесно, то весь день 8-го і 9-го працівники приймальної зайняті прийняттям і перекладанням
    Ось:
    Цитата Допис від KPP Переглянути допис
    Попадает тот, кто в эти 3 дня принес оригинал, и, если оригиналов принесли больше, чем есть мест, отбирают с лучшими баллами.
    але це лише вершинка айсберга.
    наприклад, за 1 і 2 хвилі набрали 15, загалом 25.
    до ранку 8-го вже є 27 (двоє згодні на контракт). Тут би мало все припинятися, АЛЕ прибігають люди, які вже сім разів передумали і стають в рейтингу 22 (це ще можу зрозуміти) або навіть 12 (убила б!).
    Як мінімум одна людина випадає з процесів обробки вхідних заяв, бо має:
    - знайти людину, яка була на 25 місці;
    - дізнатися, на які спеціальності в даному ВНЗ ще подавала дана людина;
    - дізнатися, чи там не заповнений досі бюджет, якщо ні
    -- дозвонитися і дізнатися чи згодна людина на іншу спеціальність бюджет;
    -- перекласти документи, зробити відповідні помітки в справі та внести дані у ЄДЕБО;
    --якщо І ТАМ бюджет заповнений - два попередні пункти, плюс для нової випхнутої з ДРУГОЇ спеціальності людини алгоритм з початку (рекурсія);
    ---якщо людина не згодна на іншу спеціальність з тих, на які писала заяви в даному ВНЗ:
    - дізнатися, чи вона згодна на контракт чи ні, якщо так - виписати реквізити і відправити до юриста;
    -- якщо ні, викликати поза чергою, дістати папери з сейфу, видати під розпис, перевіривши комплектацію...

Абсолютно вірно! І не клепати мозги ані собі, ані іншим.
    А деякі такого уникли - заяви по закону подаються ДО 10-го числа. Протягом 10-го після комплектації бюджету і трьох виходів в коридор з питанням "бажаючі ще є?" прийомка закривається в 12, в 15 або в 17, нічим не порушуючи.
    Загалом, я вважаю, це якийсь наслідок совка...
    Хоча згодна, що розподіл по хвилях несправедливий і зроблений в інтересах великих київських вишів.

Цитата Допис від MonaLena Переглянути допис
    Я тоже так поняла.сейчас перечитываю прошлый год период волн,.и понимаю.что эта темка просто клад безценной информации для меня..ОГРОМНОЕ СПАСИБО создателям темки и всем причастным!!!
    Якби ж то всі спочатку прочитали хоча б 1 сторінку я лише цього року на більшість питань відповіла по 3-4 рази )))
    Цитата Допис від _nata_ Переглянути допис
    Ви мене засмутили іноземцями на бюджет. По нашому напряму їх аж три,сині вже. А я ж токи в понеділок буду знати точно, бюджет в них чи контракт...Ірчик,і виходить на 8-9 день закривати бюджет? А 10-го вранці ще декілька доків з вищою сумою балів? Як тоді?
    Та ну, ні 8 ні 9 не дозволяє закон.
    А от 10-го можна відкритись на 10 хвилин, повідомити черзі, що всі місця зайняті й зачинитись.

Ната, це не ті іноземці, що зазвичай. Ті - контрактники і вчаться на свій розсуд. А це - міждержавні договори. Політика.
    Ми ж хочемо, щоб наші діти мали шанс вступити в Чехії/Швеції/Німеччині в державний виш на бюджет? Навіть Яценюк щось в цьому напрямку працює... Тільки от до нас поки що НЕ німці з чехами круговорот

Дописів
    384

Типово

У меня вопрос к знающим и бывалым

Мой ребенок имеет одинаковый рейтинговый балл с двумя девочками. На Вступе сначала идут обе девочки, потом - он. А на сайте ДНУ - наоборот. Я так понимаю, у кого-то из них балл по профильному предмету больше
    Как узнать, где правильно? И реально это вообще узнать? Я так понимаю, ВУЗы подают данные в Единую базу, т.е. в нашем случае ВУЗ подал - сначала мальчик, потом обе девочки, а на Вступ попало - сначала девочки, потом мальчик.
    По алфавиту девочка, мальчик, девочка)

Дописів
    683

Типово

У меня вопрос к знающим и бывалым

Мой ребенок имеет одинаковый рейтинговый балл с двумя девочками. На Вступе сначала идут обе девочки, потом - он. А на сайте ДНУ - наоборот. Я так понимаю, у кого-то из них балл по профильному предмету больше
    Как узнать, где правильно? И реально это вообще узнать? Я так понимаю, ВУЗы подают данные в Единую базу, т.е. в нашем случае ВУЗ подал - сначала мальчик, потом обе девочки, а на Вступ попало - сначала девочки, потом мальчик.
    По алфавиту девочка, мальчик, девочка)
    У нас тоже такая ситуация, при одинаковом колличестве балов на вступе перед нами стоит мальчик у него есть позначка про першочергове зарахування, а у нас позначку про оригиналы поставили а про першочергове забыли видимо. А на сайте ДНУ мы стоим впереди потому что там у нас стоят обе позначки. По моему ДНУ никак технические проблемы не может решить. У них нестыковка в списках на собственном сайте и на вступе.

Дописів
    384

Типово

Цитата Допис від Натали1974 Переглянути допис
    У нас тоже такая ситуация, при одинаковом колличестве балов на вступе перед нами стоит мальчик у него есть позначка про першочергове зарахування, а у нас позначку про оригиналы поставили а про першочергове забыли видимо. А на сайте ДНУ мы стоим впереди потому что там у нас стоят обе позначки. По моему ДНУ никак технические проблемы не может решить. У них нестыковка в списках на собственном сайте и на вступе.
    Ни у кого из них нет галочек "першочергове зарахування", ни на Вступе, ни на сайте ВУЗа, не пойму, в чем дело(

Дописів
    683

Типово

Ни у кого из них нет галочек "першочергове зарахування", ни на Вступе, ни на сайте ВУЗа, не пойму, в чем дело(
    У нас тоже не стояли галочки, пока я три раза не обращалась в ПК. Они говорят мол у них тхнические проблемы, а абитуриентов очень много. Ну вот вчера на одной из трёх специальностей появилась на вступе позначка про оригиналы, а остальное нет. На сайте ДНУ на двух специальностях всё нормально, а на третей вместо позначки першочергове зарахування поставили дополнительные былы. Вообщето я думаю, что при одинаковых баллах в первую очередь учитывается ЗНО по профилю. По крайней мере нам так объясняли в горке и ДДФА.
    Востаннє редагував Натали1974: 20.07.2014 о 12:54

Дописів
    384

Типово

У нас тоже не стояли галочки, пока я три раза не обращалась в ПК. Они говорят мол у них тхнические проблемы, а абитуриентов очень много. Ну вот вчера на одной из трёх специальностей появилась на вступе позначка про оригиналы, а остальное нет. На сайте ДНУ на двух специальностях всё нормально, а на третей вместо позначки першочергове зарахування поставили дополнительные былы. Вообщето я думаю, что при одинаковых баллах в первую очередь учитывается ЗНО по профилю. По крайней мере нам так объясняли в горке и ДДФА.
    Да, я знаю, что по профилю, а вот как этот балл по профилю проверить? никак похоже...

Звідки Ви
    Viber(050)1844901 (098)0493515
    Дописів
    6 310

Типово

Ну да, а если и профиль одинаковый, то тогда смотрят аттестат... Вроде бы так, сейчас поищу в теме ... Есть точно

Сторінка 194 з 665 ПершаПерша ... 94144184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204244294 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті