Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 45 з 81 ПершаПерша ... 353637383940414243444546474849505152535455 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1608, показано з 881 по 900.

Тема: Гастроэнтеролог

Детский врач года 2009 Аватар для ANYTA2006
    Дописів
    14 236

Типово

Цитата Допис від Вікторія333 Переглянути допис
    Квартира потрібна не для мене, а для тих хто зі мною поїде , я сама в таку даль з приступами точно не поїду.Та й мене можливо на стаціонар і не покладуть.Платні напевне дуже дорого...!На перед загадувати не можна.Ви на стаціоарі лікувались у Скороход?Ще таке питання в цьому гастроцентрі є і інші спеціалісти ну типу урологи гінекологи кардіологи???як і в простих лікарнях?
    Вам лучше тогда в больницу Мечникова. Она областная и берет иногородних, ну и специалисты там есть абсолютно все.

Типово

Цитата Допис від ANYTA2006 Переглянути допис
    Вам лучше тогда в больницу Мечникова. Она областная и берет иногородних, ну и специалисты там есть абсолютно все.
    як мені пояснили в облздрав віділі я маю йти за направленням! А ця клініка Мечникова вона в якому місті??якшо брати загальну медицину то мені проще до києва добратись чим до вас!А в гастроцентрі зовсім нема інших спеціалістів?якшо окрім гастроінтерологічних параленьно проходить наприклад з почками щось то шо вони направляють в інше місце???

Дописів
    14 236

Типово

як мені пояснили в облздрав віділі я маю йти за направленням! А ця клініка Мечникова вона в якому місті??якшо брати загальну медицину то мені проще до києва добратись чим до вас!А в гастроцентрі зовсім нема інших спеціалістів?
    в Днепропетровске. Областная больница. Дело в том, что даже если и есть там консультанты других специальностей, то вряд ли вам это подойдет. Вам необходима многопрофильная клиника с современным оборудованием, позволяющим делать диагностику не только ЖКТ, а всех органов и систем.

Типово

в Днепропетровске. Областная больница. Дело в том, что даже если и есть там консультанты других специальностей, то вряд ли вам это подойдет. Вам необходима многопрофильная клиника с современным оборудованием, позволяющим делать диагностику не только ЖКТ, а всех органов и систем.
    Можливо ви маєте рацію....треба дізнатись як туди попасти і в них гастроентерологія лікується?

Типово

Можливо ви маєте рацію....треба дізнатись як туди попасти і в них гастроентерологія лікується?
    я так розімію ви гастроінтеролог?!

Звідки Ви
    ж/м Парус
    Дописів
    5 587

Типово

Квартира потрібна не для мене, а для тих хто зі мною поїде , я сама в таку даль з приступами точно не поїду.Та й мене можливо на стаціонар і не покладуть.Платні напевне дуже дорого...!На перед загадувати не можна.Ви на стаціоарі лікувались у Скороход?Ще таке питання в цьому гастроцентрі є і інші спеціалісти ну типу урологи гінекологи кардіологи???як і в простих лікарнях?
    Скороход только в поликлинике, в гастроинституте гинекологов, кардиологов нет, это ГАСТРОинститут

Дописів
    14 236

Типово

Я не гастроэнтеролог, я педиатр, но я врач и в больницах нашего города кое-что уж подсказать могу. Да. Там лечат и гастроэнтерологию в том числе. Вы в какой области живете?

Дописів
    1 663

Типово

Люди, а можливо для Вікторія333 краще за все буде ДІВІТИН?

Типово

Я не гастроэнтеролог, я педиатр, но я врач и в больницах нашего города кое-что уж подсказать могу. Да. Там лечат и гастроэнтерологию в том числе. Вы в какой области живете?
    Закарпатська обл.

Типово

Цитата Допис від malisap Переглянути допис

ДІВІТИН що це???

Звідки Ви
    ж/м Парус
    Дописів
    5 587

Типово

Цитата Допис від malisap Переглянути допис
    а это что?

Типово

Любава* превысил(а) максимальный объём сохранённых личных сообщений и не может получать новые сообщения, пока не удалит часть старых.

Типово

Може ще хтось надати якусь інформацію,Про якихось лікарів або ж можливо про інші клініки.Наприклад Києва ,мені туди ближче)

Звідки Ви
    Днепропетровск - Каменское ;)
    Дописів
    13 638

Типово

Цитата Допис від Любава* Переглянути допис
    вряд ли в институте будут разбираться. диагностическая база там на невысоком, к сожалению, уровне, а у докторов подход ко всем шаблонный. .
    не могу согласиться. Я была там на обследовании 12 лет. И подход к пациентам нормальный, и лечение адекватное, и база не самая отсталая. Кислотность проверяли, Гастроскопию делали, УЗИ 3 раза делали ,на процедуру оттока желчи отправляли....
    А за 12 лет , уверена, многое поменялось, не в худшую сторону.
    Заколки и бантики, ободки ручной работы

Дописів
    1

Типово

Новые данные Гастроинститута на Правде 96: телефоны регистратуры 270992, 270726. Очень хорошие специалисты. Открылось отделение детской гастроэнтерологии.

Дописів
    64

Типово

Скажите, а какие там условия в клинике Гастроинститута? Какие палаты, на сколько человек? Особо интересует отделение заболеваний кишечника.

Дописів
    199

Типово

Кто знает, почему перестали выпускать Зиксорин (Gedeon Righter)?

Дописів
    112

Типово

народ, есть такие, кто вылечился от желчекаменной болезни? растворил/вывел камни из желчного?

Сторінка 45 з 81 ПершаПерша ... 353637383940414243444546474849505152535455 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті