| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Спасибо всем, кто советовал гастроскопию у Щудро. По сравнению с предыдущими гастроскопиями в других больницах эта оставила самые лучшие впечатления. Доктор внимательный, объяснил, рассказал все. Ни капельки не страшно и не больно.
Хеликобактер сделать можно, если кому нужно.
http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post29712851 новенький АкваСофт для линз!
Доброго дня. Підкажіть будь ласка хто звертався в гастроентерологічний центр, і знає до якого лікаря краще звернутись, щоб зміг поставити правильний діагноз тому що в клініках мого міста за 2 роки не можуть поставити мені діагноз.
Можливо в когось була подібна ситуація: постійна біль ниючого характеру з приступообразними спазмами (тупу прокалування ножем), в лівій частині живота від епігастрії до пупка, в області пупка при болях відмічається пульсація, на протязі пів року приймала різні припарати на шлунково кишковий тракт які прописували лікарі і спазмолітики (спазмалгон, ношпа, диксалгін, платіфілін, анальгін) спочатку вони знімали біль, а тепер повністю зняти її не можливо. Лікарі мого міста просто порадили звернутись в інше місто, тому що вони не можуть мені допомогти. Мені потрібен типу доктор Хаус..!
http://www.gastro.org.ua або можна прийти на лікування в приватну клініку - таки ж до Скороход- тут в темі є її координати. Там же і узі, і гастроскопію роблять.
так узі мені робили десь вже 12 разів хронічний холецистопанкреатит, дискенезія жовчних шляхів.ФГДС- Рефлюкс езофагіт, еритоматозна гастродуоденопатія, Hp.test-негативний.Колоноскопія- патологій товстої кишки не виявлено.Ренгенологічне остеження- таке питання (Петля 12 палої кишки- контраст затримується і переміщується в зворотньому напрямку) від цього біль може бути постійна?Опущення шлунку та кишки знаходяться в малому тазі від цього біль може бути?В мене знайшли аскариди, я два рази вже їх пролікувала(аскариди знаходили в крові а в калі не знаходили).Іригоскорія -оргн. змін у кишківнику не виявлено.КТ робила прочитати не можу толком но як пояснювали то дуже роздутий товстий кишечник.Зараз збираюсь зробити КТ знов но вже з контрастом на органи черевної порожнини.Кал на дисбактеріоз-казали норма.Гепатіту нема провіряла.Жах провірила багато чого а біль постійна а лікарі кажуть шо в мене нічого страшного нема і боліти не може.Пролактин високий- 871.
так узі мені робили десь вже 12 разів хронічний холецистопанкреатит, дискенезія жовчних шляхів.ФГДС- Рефлюкс езофагіт, еритоматозна гастродуоденопатія, Hp.test-негативний.Колоноскопія- патологій товстої кишки не виявлено.Ренгенологічне остеження- таке питання (Петля 12 палої кишки- контраст затримується і переміщується в зворотньому напрямку) від цього біль може бути постійна?Опущення шлунку та кишки знаходяться в малому тазі від цього біль може бути?В мене знайшли аскариди, я два рази вже їх пролікувала(аскариди знаходили в крові а в калі не знаходили).Іригоскорія -оргн. змін у кишківнику не виявлено.КТ робила прочитати не можу толком но як пояснювали то дуже роздутий товстий кишечник.Зараз збираюсь зробити КТ знов но вже з контрастом на органи черевної порожнини.Кал на дисбактеріоз-казали норма.Гепатіту нема провіряла.Жах провірила багато чого а біль постійна а лікарі кажуть шо в мене нічого страшного нема і боліти не може.Пролактин високий- 871.
Дорогий цей ваш гастроцентр? Щоб остеження пройти в яку суму можна вкластися?Вона приймає в поліклініці чи в стаціонарі?Яшо можна поцікавитись у вас яка проблема була?
она принимает в поликлинике, ее телефона у меня нет, но судя по ваши проблемам, вам надо ложиться в стационар, вот координаты гастроинститута http://gastro.org.ua/index-7.html , вы в пн позвоните и узнайте, что нужно, что лечь в стационар
В гастроцентр я звонила , вони мені пояснили що потрібно щоб до них приїхати.Проблема заключається в тому щоб попасти до дуже хорошого спеціаліста який матиме терпіння і бажання розібратись в мому випадку.А то я вже пів року приймаю припарати а толку ноль.Хоч до кого сенсу нема йти бо я вже це проходила була у 5 гастроінтерологів.Там коли я звонила мені сказали з карточкою на прийом до лікаря, а чи толковий попадеться фік зна. а щоб до вас приїхати пожити треба десь то виходить кругленька сума.Треба знайти до кого конкрктно.......!і не приїду я в гастоцент і заявлю я хочу до Скороход, можуть мені пару ласкавих сказати і направити до кого пощитають за потрібне..
Дякую гарно) Підскажіть мені ще будь ласка від жд вокзалу то того гастроінститута далеко?як можна добратись?і можливо є номер телефона якихось людей які здають квартири!І якшо знімати квартиру яка в вас приблизно цінова політика!Я ще читала попередні діалоги і там люди возмущались шо в цій клініці дуже дорого і за всі обстедення треба платити це так?
Востаннє редагував Вікторія333: 06.07.2014 о 16:28
на счет доехать-я не подскажу, какая именно маршрутка, но на вокзале стопроцентно есть маршрутка, идущая на проспект Правды (до гастроинститута), по поводу квартиры-если вас положат в стационар-зачем вам снимать квартиру?
на счет анализов-я когда лежала в гастро-я не платила за анализы и обследования (лежала в декабре)
со мной в палате лежала женщина с Сум-лежала 3 недели...в обычной палате, есть еще платные
Квартира потрібна не для мене, а для тих хто зі мною поїде , я сама в таку даль з приступами точно не поїду.Та й мене можливо на стаціонар і не покладуть.Платні напевне дуже дорого...!На перед загадувати не можна.Ви на стаціоарі лікувались у Скороход?Ще таке питання в цьому гастроцентрі є і інші спеціалісти ну типу урологи гінекологи кардіологи???як і в простих лікарнях?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks