| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
я ходила в банк(у меня голубая с ромашкой карта) на вопрос об обмене карты с ромашкой ответили утвердительно, а когда взяли карту в руки и проверили в базе сказали, что мою карту менять не нужно..
У меня Кредит Днепр, с Приватом даже связываться не хотела. Выплаты четко 9 числа происходят (если сб. или вс. - то в понедельник деньги заходят). Получила 810, без 130 грн.
П.С. Ленинский р-н.
цікаво. а в мене на мене ще оформлена соціалка.. думав спершу на себе оформляти.. вона працюватиме сама? ну там гроші інколи перекинути
Люди, подскажите среднюю цифру , материальной помощи малообеспеченой семье (по справке ВКК- я не работаю т.к. часто болеют дети) у мужа оф. зарплата 1550грн.
Получили в этом месяце всего-то по 385грн =( на каждого ребёнка . Вот интересно , неужели такая маленькая доплата =(
Пришла с банка, передаю полученную мной информацию:
Проблемными являются карты с ромашкой, вторая четверка цифр которых 0858
Менять нужно только такие.
Все остальные карты в порядке.
Востаннє редагував *Semka*: 11.07.2014 о 18:06
0812
якого дідька тоді
Добрий день, шановний Клієнт!
Дійсно, з 01.07.2014 зарахування на старі соціальні карти не здійснюється. Якщо у клієнта немає іншої Карти для виплат, необхідно звернутися в банк для оформлення нової картки. Якщо у клієнта була інша Карта для виплат, зарахування будуть спрямовані на неї. Банк поінформував за допомогою СМС всіх Клієнтів власників соціальних карт про необхідність перевипуску картки. Рекомендуємо власнику картки звернутися в будь-який зручне відділення банку. Процедура оформлення картки безкоштовна і займе 15 хвилин Вашого часу.
З повагою, ПриватБанк.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks