Допис від
Ogilvy74
Она прекрасна! А какая духовность. Навеяло:
Саломон Самсонович: Так от, взглянітє ширє: спочатку у нас все мале, ну там раковини, спірохети разні. Вобшєм, шо я вам розказую, те, що з моря вилізло. Так?
Африкан Свиридович: Так.
Саломон Самсонович: Потом знов все велике, динозаври, бронтозаври, всякі там *****заври. Так?
Африкан Свиридович: Так.
Саломон Самсонович: Потім знов все мале, опять поразводилось всяке падло – миші, комарі, клопи, пігмеї, *****, всякі карлікі!
Африкан Свиридович: А слони?
Саломон Самсонович: Які слони? Ви їх коли-небудь бачили? Ви ще бронтозаврів би згадали! Басні дідуся Панаса, не було ніяких слонів…
Свирид Опанасович: Інтєрєсно у вас получаєтся: слонів не було, а дідусь Панас, значить, був?
Саломон Самсонович: І дідуся Панаса тоже не було. Нюхайте свій кал, діду, і не отвлікайтєсь. Патом знов все большоє: дракони, як бугаї, бугаї, як я не знаю шо…
Свирид Опанасович (тупо): Як слони.
Африкан Свиридович (в’їдливо): Але ж клопи малі, мандавошки іщьо меньші, я вже не кажу про пацюків, самі обичні пацюки. Мій тато, як був малий, з ними грався. А щас піди, пограйся, кожен пацюк, як Б-52! Дракони аж всцикаються…
Саломон Самсонович: Кстаті, яка в них середня швидкість?
Африкан Свиридович: Хуй його зна, знаю тіки, шо як летить, не видно. А дракони катострофічно поменшали, так то тут і Дарвін ваш не просцить, не те шо ми з вами.
Саломон Самсонович: А хулі ми, рядові аспіранти, наше діло – кал.
Африкан Свиридович: Ну, нє скажитє, Саломон Самсонович, наша праця прекрасна, і она нужна людям.
Bookmarks