| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
для тебя ж ссыль кидали:
http://blogs.pravda.com.ua/authors/l...53bc130dded17/
А, кстати, все слышали песню про казаков (рашистских) на новый лад?)) http://youtu.be/1ouG2e4xZag?t=6m20s
Казаки, казаки, грузом 200 по Славянску едут казаки.
Казаки, казаки, из Донбаса в новых цинках едут казаки.
© Наши Военные![]()
Хутин Пуйло Ла Ла Ла Ла
Щас смотрю фильму бэндеровскую. Превосходство / Transcendence / 2014
Там людишки решили кой-кого убить. Подло. Слабого. Миролюбивого. Вобщем хотели убить, но сделали лишь сильнее. Кое что мне это напоминает.
Порошенко здійснив робочу поїздку в Слов'янськ
Президент України Петро Порошенко здійснив робочу поїздку в Слов'янськ (Донецька область). Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації.
"Глава держави поспілкувався з людьми та запевнив їх у тому, що органи влади роблять все можливе для якнайшвидшого відновлення нормального життя в місті", - йдеться в повідомленні.
Також в ході робочої поїздки в Слов'янськ Порошенко нагородив військових, які відзначилися при проведенні антитерористичної операції в Донецькій області.
-----------------------------------
а на який аеродром сів борт?
1. ні. залишаюся в контексті розмови про ПС.
ок
2. не цікавилися , а претензій немає?
нет, по их действиям для Украины претензий нет. Наоборот.
3. а от стрєлочки на Пороха з ПС переводиш ти. чому?
потому что не интересуют прошлые грехи никого. А их можно нарыть, если копнуть. Зачем? Под преза или Беню копнем? а смысл?
4. я притримуюся теми розмови. ПС в подіях в Україні, хто в ПС, чому ПС захоплює кар`єри, нпз, підприємства, дачі.
в ПС абсолютно разные люди. что захватили не знаю. Знаю что взяли под охрану.
5. чому пише, що були в бою, а Тимчук та керівництво батальону спростовує писанину ПС.
Тут разговор был зачем повторять? батальон Донбасс создан при участии ПС в апреле. Там в составе воюют представители ПС. мож Тымчук об это не знал когда писал? а Ярош имел ввиду что батальон спасли наши из ПС, они же рядовые батальона?
6. який юридичний статус має корпус ПС, вони частина МВС, СБУ, МОУ?
было.... "корпус Правого Сектора" это возможно народное название батальона УНСО который воюет сейчас на востоке. о нем есть инфа на сайте УНСО.
УНА УНСО официально зарегистрирована в Украине в 1994. Это партия с милитари крылом.
7. не ПС і Свободи, а спрямованих дій ПС та Свободи.
спрямовани дии только в чьем-то воображении возможно. Я эти марши вижу как дань уважения Бандере без оглядки на визг кремля. Имеют полное право.
8. це ви писали про марш-демострацію ваті, а запитуєте у мене. ще раз- робити треба для себе, майдан, кияни не підтримали марш.
мож цель была показать кремлю кто в Украине дома. А мож был марш без демонстраций, просто как дань уважения. Точно знать нельзя. в любом случае в маршах нет ничего плохого. а Кремль очернит чем угодно, если поставил такую цель.
у них нет общей цели на мой взгляд.
Хамелеоном обзивають Беню. А хто там головний на Інтері?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks