Українське молоко може продаватися в Китай
http://www.day.kiev.ua/uk/news/08071...atisya-v-kitay
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Українське молоко може продаватися в Китай
http://www.day.kiev.ua/uk/news/08071...atisya-v-kitay
сводівців поряд з ПС згадала раніше в контексті розколу Укораїни, ви не помітили?
яке відношення хода-Степан-УПА має до всіх українців? нагадую, майдан не підтримав і не пішов. для чого робити демонстраціі Ваті, га? робити треба шось для себе, а не для вати.2. Украинцы в каждом своем действии должны оглядываться на реакцию кремля? и в родной стране не продемонстрировать крымской вате (как пример) марш украинцев?
9 травня пройшло на славу.3. кремль с тем же успехом пугал вату маршами украинцев во Львове и Киеве.
вагонамє з бандерівцями пугалє Крим та Донбас.
Мені одній здається, що партія Свобода та Правий сектор - це проект Путіна?
Я особисто родом з Львівської області, наразі проживаю у Львові. Дуже багато родичів у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях. Всі знайомі, родичі і друзі просто шоковані тим, що витворяє "Свобода". Провокація за провокацією.
Саме через них нас, простих українців, що живуть на Заході, називають "бандерівцями"! Хоча ніякому Бандері ми не поклоняємося, його портрети у себе вдома та червоно-чорні прапори не розвішуємо, Героєм його не вважаємо. http://sovet.kidstaff.com.ua/question-381455
Я довго думала, чому сучасних німців чи італійців ніхто і не подумає назвати "фашистами". А нас кожного дня то "бандерівцями", то "нацистами", то "фашистами". Та тому що в Німеччині не існує партія, яка кричить "Гітлер - герой" і не розмахує свастикою. Ніхто не тривожить історію - що було, те було в минулому.
А що у нас?! Пам`ятники Леніну потрощили, мовний закон відмінили, увірвалися до директора першого національного з кулаками і це все зняли на відео. Хіба так діють можновладці в Європі, до якої вони так рвуться? Я тепер дуже добре розумію людей в Криму і на Сході України. Вони думають, що ця партія відображає настрої і думки людей, які живуть на Заході. Дуже зручно для Путіна. А головне не дорого. Профінансувати трьох придурків - Тягнибока, Мірошниченка і Іллєнка. І для того, щоб розколоти Україну, протиставити українців одне одному - більше не треба, вистачить.
22 марта 2014 в 00:14питання в підготовці населення.4. кремль все равно полез бы в Крым, это было в планах.
роботою забеспечити, прибрати корупцію, умови для турбізнесу, жорстке виконання законів та відповідальність за законом.ответ. украинизацию в Крыму нужно было если не начинать, то хотя бы демонстрировать вате, в какой они стране живут. Марш это не смертельно. )
програмна суцільна українізація на фіг Криму не здалася.
Может забанить кой кого за пропаганду сомнительных личностей из сомнительной партии? На всякий случай, пока ситуация с личностями не прояснится.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks