Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 161 з 665 ПершаПерша ... 61111151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171211261661 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 13288, показано з 3 201 по 3 220.

Тема: Поступление в Украине. Новости, изменения, нюансы и, конечно, волнения. Сезон-2017

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ну то в кожного своя причина...
    ЗІ за сесії також платять...
    А потім - за дітей працюють?)))

Скажу Вам секретну таємницю: зараз поборів у вишах немає. Це, знов-таки, дуже дорого)) Коли зарплати були три копійки - тоді кожна зайва копійка видавалась суттєвою.
    Зараз немає в тому необхідності.

І - вже точно - ніхто не змушує студента нести хабар "інакше не поставлю".
    А всі казки "діточок", що "такий-сякий препод вимагає грошей" - це для мами і тата. Які потім на форумах пишуть, що всі викладачі - хабарники))

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис

Скажу Вам секретну таємницю: зараз поборів у вишах немає. Це, знов-таки, дуже дорого)) Коли зарплати були три копійки - тоді кожна зайва копійка видавалась суттєвою.

А всі казки "діточок", що "такий-сякий препод вимагає грошей" - це для мами і тата. Які потім на форумах пишуть, що всі викладачі - хабарники))
    от не люблю я коли пишуть за всіх..
    ЗІ те що Ви особисто чогось не знаєте не значить що такого не буває... знаю особисто людей які платять, не діти а батьки... діти про те не знают.. то принципова позиція.. хто буде потім працювати за дитину, я не знаю, але можу спитити при нагоді...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

от не люблю я коли пишуть за всіх..
    ЗІ те що Ви особисто чогось не знаєте не значить що такого не буває... знаю особисто людей які платять, не діти а батьки... діти про те не знают.. то принципова позиція.. хто буде потім працювати за дитину, я не знаю, але можу спитити при нагоді...
    та я теж таких знаю)) Більше того, я загалом викладачів і студентів знаю в десятки разів більше, ніж Ви. Просто так по життю склалось. Я й по кухні більше за Вас шурупаю в силу особливостей діяльності

Ми ж про доцільність. І вибір.

От одну знайому віддипломували цього року. Точніше доньку моєї кращої подруги. Дитина не знає абсолютно нічого ні знань, ні хисту, ні бажання особливого не було. Але тато, який з ними не живе, знайшов "високі важелі в керівництві". Це, в принципі, не завадило універу її вигнати, вона потім відновилась на контракт і таки довчилась. Дотягнули, аби вже швидше здихатись))) Тільки кому від того користь?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

та я теж таких знаю)) Більше того, я загалом викладачів і студентів знаю в десятки разів більше, ніж Ви. Просто так по життю склалось. Я й по кухні більше за Вас шурупаю в силу особливостей діяльності

Ми ж про доцільність. І вибір.

От одну знайому віддипломували цього року. Точніше доньку моєї кращої подруги. Дитина не знає абсолютно нічого ні знань, ні хисту, ні бажання особливого не було. Але тато, який з ними не живе, знайшов "високі важелі в керівництві". Це, в принципі, не завадило універу її вигнати, вона потім відновилась на контракт і таки довчилась. Дотягнули, аби вже швидше здихатись))) Тільки кому від того користь?
    а я тут про користь нічого й не казав....
    ЗІ я з Вами тут нічим не міряюсь.. я просто сказав що є можливості де що купити, можливо й дорого для когось... й те що Ви того спочатку не визнали не значить что ті можливості пропали... а доцільність кожний визначає для себе сам...

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

а я тут про користь нічого й не казав....
    ЗІ я з Вами тут нічим не міряюсь.. я просто сказав що є можливості де що купити, можливо й дорого для когось... й те що Ви того спочатку не визнали не значить что ті можливості пропали... а доцільність кожний визначає для себе сам...
    Я ще раз повторю: можливість КУПИТИ бюджетне місце, не маючи для цього необхідних балів, ВІДСУТНЯ.
    Є до 40 способи (фіктивна інвалідність, "син шахтаря" і т.д.) намахати систему, але це все одно впирається в конкурс - серед таких самих.
    Так само НЕ МОЖНА вступити людину без 124 балів. Навіть інваліда, шахтаря і біженця водночас ЄДЕБО не пропустить

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

Я ще раз повторю: можливість КУПИТИ бюджетне місце, не маючи для цього необхідних балів, ВІДСУТНЯ.
    Є до 40 способи (фіктивна інвалідність, "син шахтаря" і т.д.) намахати систему, але це все одно впирається в конкурс - серед таких самих.
    Так само НЕ МОЖНА вступити людину без 124 балів. Навіть інваліда, шахтаря і біженця водночас ЄДЕБО не пропустить
    Ви вірите в те що у дітей тих батьків що можуть собі дозволити де що купити не буде 124 бали?

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Ви вірите в те що у дітей тих батьків що можуть собі дозволити де що купити не буде 124 бали?
    ХА! Вірю??? Я ЗНАЮ!
    І нас, і ДНУ, не кажучи вже про Дзяка просто переколошматили батьки одного дуже багатого і дуже відомого в місті лікаря, робота якого вимірюється п'ятизначними сумами.
    Його єдину дитину два місяці намагалися притулити куди завгодно. Де дівся - не знаю, мо, десь у комерційному польському тепер але гроші пропонувалися - як за 5 років контракту...

Шурік, вугілля - пальне, і бензин - пальне, але вугілля в авто НЕ ЛІЗЕ... так зрозуміліше?

Дописів
    11 665

Типово

ХА! Вірю??? Я ЗНАЮ!
    І нас, і ДНУ, не кажучи вже про Дзяка просто переколошматили батьки одного дуже багатого і дуже відомого в місті лікаря, робота якого вимірюється п'ятизначними сумами.
    Його єдину дитину два місяці намагалися притулити куди завгодно. Де дівся - не знаю, мо, десь у комерційному польському тепер але гроші пропонувалися - як за 5 років контракту...

Шурік, вугілля - пальне, і бензин - пальне, але вугілля в авто НЕ ЛІЗЕ... так зрозуміліше?
    Навіть на 124 не здав??? О-ооо! А я пропонувала б теж зазирнути у 2012,теж відоме прізвище,але там було по 124+140,ледь-ледь. Але не в меді залишилась дівчина)

Дописів
    2 526

Типово

О! Цей випадок і я пам'ятаю Всі у цій темі слідкували. А де вона зараз, не в курсі?

Дописів
    11 665

Типово

Цитата Допис від Olly Переглянути допис
    О! Цей випадок і я пам'ятаю Всі у цій темі слідкували. А де вона зараз, не в курсі?
    Не, в том году в меде не было,свои поступили и хорошо,это так,случайно наткнулась)))

Звідки Ви
    Viber(050)1844901 (098)0493515
    Дописів
    6 310

Типово

Цитата Допис від _nata_ Переглянути допис
    Нет,минимальные... Совпадение до сотых балла суммы ЗНО и аттестата на одном напряме-вещь крайне редкая. По-видимому,амбиции родителей,не знаю....
    Развели,понимаешь,тут,я жду ответа от Беладонны-какой технолог такую зарплату получает???
    и я слежу...интересно таки...
    Востаннє редагував MonaLena: 07.07.2014 о 20:18

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    8 398

Типово

Ирчик, может в каких-то и нет, а в каких-то до сих пор цветет пышным цветом...((((

Дописів
    119

Типово

Цитата Допис від Natabel Переглянути допис
    рада, что есть такие родители)))
    т.к. обычно тишина и потом готовы хоть куда, а бы ВО.
    Я своему с детства говорила, будешь учиться - поможем, нет - на Озерке грузчики всегда нужны.

А на завод не всех берут.
    У меня когда-то был душевный порыв и я пошла на завод устраиваться работать.
    Не взяли. Сказали, что в цех не возьмут - образования нет))
    А что у нас остались заводы? Не все разорили? Я думала нам нужны только менеджеры купи-продай. Так ведь легче чем самим чтото думать и производить

Турист года 2012 Аватар для Belladonna
    Дописів
    9 097

Типово

Химик-технолог.
    Я все про ЗНО не могу успокоиться. Заставила своего детя пройти тест по математике. Ну чтоб с собой сравнить. Деть написал на 151 балл. 9 класс. Деть - оболтус. На днях вернулась из лагеря, где очень хорошо отдохнула, так что помнит только, как ее зовут. А можно где-то глянуть статистику по количеству баллов? Какой процент сдавших на 200, 150 и т.д.?
    Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.

Звідки Ви
    Viber(050)1844901 (098)0493515
    Дописів
    6 310

Типово

Подскажите пожалуйсто,если. Подам заявление в какой то Вуз,и потом буду отслеживать списки,то я буду в этот списке в любом случае( если чел 700)?
    И я вот читаю..эти списки будут и на сайтах самих Вузов?( кроме некоторых,Вузов,которые проигнарировали правила)http://oporaua.org/en/news/3982-zara...a-z-problemamy
    Ну а где же следить за ними,я так поняла,что на Вступ инфо? ..или кто где хочет?
    ......опять начинаю волноваться...
    Востаннє редагував MonaLena: 07.07.2014 о 21:13

Дописів
    11 665

Типово

Цитата Допис від Belladonna Переглянути допис
    Химик-технолог.
    Я все про ЗНО не могу успокоиться. Заставила своего детя пройти тест по математике. Ну чтоб с собой сравнить. Деть написал на 151 балл. 9 класс. Деть - оболтус. На днях вернулась из лагеря, где очень хорошо отдохнула, так что помнит только, как ее зовут. А можно где-то глянуть статистику по количеству баллов? Какой процент сдавших на 200, 150 и т.д.?
    http://ru.osvita.ua/test/rez_zno/41838/

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Kaprizka Переглянути допис
    Ирчик, может в каких-то и нет, а в каких-то до сих пор цветет пышным цветом...((((
    Все так погано?
    а в чому саме? просто так вимагають??
    ну, специфіка, я згодна. Наша, до речі, вже теж дивиться в той бік.
    Піду в скайп тебе трішки попитаю))))

Звідки Ви
    Калиновая
    Дописів
    964

Типово

Цитата Допис від ТаньТань Переглянути допис
    Это я к тому , что очень часто некотрые родители рассказывают что их ребенок весь из себя и учится чуть ли не в Могилянке и приходили упрашивали что бы дите там училось , или что они все "порешали" и их дитятко в Мед на бюджете , а на деле пробиваешь по базе Абит поиска и...пабам... либо на контракте дите учится, либо там, где вообще набора не было... и очень хорошо видишь и баллы аттестата и то как этот ребенок ЗНО сдал (и тут сразу прозрачно видно покупали в школе аттестат или нет... да и купленные медали так и палятся)...
    а расскажите как конкретного ребенка найти среди поступивших? Я в прошлом году только случайно встречала знакомых деток перебирая конкретные факультеты

Срочная заправка картриджей, ремонт оргтехники 797-35-23

Дописів
    399

Типово

Цитата Допис від MonaLena Переглянути допис
    Подскажите пожалуйсто,если. Подам заявление в какой то Вуз,и потом буду отслеживать списки,то я буду в этот списке в любом случае( если чел 700)?
    И я вот читаю..эти списки будут и на сайтах самих Вузов?( кроме некоторых,Вузов,которые проигнарировали правила)http://oporaua.org/en/news/3982-zara...a-z-problemamy
    Ну а где же следить за ними,я так поняла,что на Вступ инфо? ..или кто где хочет?
    ......опять начинаю волноваться...
    Вариантов много. На сайте некоторых ВУЗов информация обновлялась оперативнее. Возможно в этом году многие ВУЗы возьмут это на вооружение. Очень хороший ресурс abit-poisk.org.ua. Мне очень удобно было прогнозировать с http://hi.dp.ua/vstup. Надеюсь, что они будут работать в этом году.

Дописів
    2 526

Типово

Цитата Допис від Репка Переглянути допис
    а расскажите как конкретного ребенка найти среди поступивших? Я в прошлом году только случайно встречала знакомых деток перебирая конкретные факультеты
    abit-poisk.org.ua

Сторінка 161 з 665 ПершаПерша ... 61111151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171211261661 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті