| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Аттестаты и золотые медали? Да именно их и покупают... а потом ЗНО очень хорошо показывает кто именно купил, а кто денег не дал и ему занизили аттестат, потому как и такие варианты есть - когда "обиженный" учитель ставит общую оценку на бал-два ниже чем знания на самом деле,.. а ребенок получает высокий балл по ЗНО
Приватні уроки з математики: шкільної і вищої. Заняття і консультації онлайн (через відеозв’язок).http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=228729
Чому я маю не погодитись з тим, що теж говорю тут через кожні кілька сторінок???
Ще раз: Ви стверджуєте, що можна купити бюджетне місце в виші. Я стверджую, що це не так. Ви стверджуєте (або не Ви, але "люди"), що можна купити бал ЗНО. Я стверджую, що це не так.
А купити медаль - на жаль можна. Атестат - можна. З цим я не сперечалась ніколи. Тому не розумію суті Вашого оцього посту.
Зі зменшенням "ваги" атестату ситуація трішки виправиться, маю надію. Але для цього має бути бажання з обох боків: діти повинні хотіти вчитись, а вчителі - вчити.
І так! Мене "зачіпає", коли адекватні і поважні люди сіють паніку і тиражують плітки. Бо це спотворює й без того напружену картинку під час вступної кампанії.
Востаннє редагував Ірчик: 07.07.2014 о 18:06
Не особо большие, но есть...http://osvita.ua/vnz/consultations/10023/Право на першочергове зарахування
Право на першочергове зарахування у вищі навчальні заклади при однаковому з іншими вступниками конкурсному балі мають:
особи, яким, відповідно до Закону України «Про охорону дитинства», надане таке право;
особи, яким, відповідно до Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», надане таке право при вступі у вищі військові навчальні заклади та військові навчальні підрозділи вищих навчальних закладів;
особи, яким, відповідно до Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», надане таке право;
особи, яким, відповідно до Указу Президента України від 21 лютого 2002 року № 157 «Про додаткові заходи щодо посилення турботи про захисників Вітчизни, їх правового і соціального захисту, поліпшення військово-патріотичного виховання молоді», надане таке право;
особи, яким, відповідно до Указу Президента України від 12 вересня 2007 року № 849 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 4 вересня 2007 року “Про основні напрями фінансового забезпечення заходів щодо підвищення життєвого рівня населення у 2008 році”», надане таке право;
випускники старшої школи (повна загальна середня освіта), нагороджені золотою або срібною медаллю, при вступі наоснові повної загальної середньої освіти;
випускники основної школи, які мають свідоцтво про базову загальну середню освіту з відзнакою (при вступі на навчання на основі базової загальної середньої освіти);
вступники, для яких це право визначено правилами прийому у вищий навчальний заклад.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks