и я и я, мне себя через 3 недели в декрет отправлять,раскажите-кто,что знает)))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ладно, давайте вслух обсуждать. Если я не права - поправьте.
Расчет б/л идет по всеобщим правилам. Подоходный не удерживаем. ЕСВ удерживаем и начисляем. Подаем заявку в ФСС з ТВП на ... сумму, предварительно открыв счет в банке для соц. выплат. На счет поступают деньги - перечисляем(выплачиваем) сотруднице. Отчитываемся в соц страх за квартал и за год.
А кто нынче главный в Ленинке? Мне для договора, а то послала Кирпа С.В. - пришел ответ, что неверно заполнены реквизиты.
Чем больше в человеке хорошего, тем меньше плохого он видит в других.
Фотосъемка студийная и выездная; свадебная, детская, семейная; мероприятия, корпоративы, дни рождения; реклама. 067 985-85-51 Дмитрий. https://500px.com/litvin_dmitry
Наказ Міністерства транспорту України
від 14.10.97 р. № 363
11.3. Оформлення перевезень вантажів товарно-транспортними накладними здійснюється незалежно від умов оплати за роботу автомобіля.
11.4. Товарно-транспортну накладну на перевезення вантажів автомобільним транспортом Замовник (вантажовідправник) повинен виписувати в кількості не менше чотирьох екземплярів. Замовник (вантажовідправник) засвідчує всі екземпляри товарно-транспортної накладної підписом і при необхідності печаткою
11.6. Перший екземпляр товарно-транспортної накладної залишається у Замовника (вантажовідправника), другий - передається водієм (експедитором) вантажоодержувачу, третій і четвертий екземпляри, засвідчені підписом вантажоодержувача (у разі потреби й печаткою або штампом), передається Перевізнику.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks