| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Влада сварили в казане с маслом бендеровцы! истинно вам говорю!
...
или как вариант ---- не вынес идиотизма и прилетел из Индонезии большой друг Украины рептилоид...
хм!(c)
Ну что, за Алжир все болеем ? Сергов, за Алжир болеть будешь?))))))
Здесь ничего хорошего уже не случится …
Правий сектор кричить. І навіть пробує щось зробити.
В принципі по економіці питань нема. Все зрозуміло. Але коли свободівський прокурор призначає на посаду ворога за поданням Палиці (ставленика Коломойського), то в мене питань дуже багато до всіх учасників.
І коли міністр пише в пейсбук пости замість наведення порядку в рядах відомства - також є питання. Я вже про Музичко промовчу. Чому лайно колорадське в рядах міліції в Одесі не відповідає за те, що сталося?
Де документі про зрадників в МО, котрі були направлені в прокуратуру?
Що робить Ківалов на волі взагалі після всіх його подвигів?
І так далі.
хіба вони примушують працювати прокуратуру та СБУ? вимагають виконувати закон? ні.
зрозумійте, їх діі ніякого відншення не мають до встановлення законності.
а у Правого Сектора і Свободи немає, а до нафти -є.В принципі по економіці питань нема. Все зрозуміло. Але коли свободівський прокурор призначає на посаду ворога за поданням Палиці (ставленика Коломойського), то в мене питань дуже багато до всіх учасників.
в в Дніпрі відповіли? Вілкул, Удод за тітушок?І коли міністр пише в пейсбук пости замість наведення порядку в рядах відомства - також є питання. Я вже про Музичко промовчу. Чому лайно колорадське в рядах міліції в Одесі не відповідає за те, що сталося?
Де документі про зрадників в МО, котрі були направлені в прокуратуру?
Що робить Ківалов на волі взагалі після всіх його подвигів?
І так далі.
у ПС питань немає?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks