| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
т.е. их таки тоже сдали"По предварительным данным, 24 июня в 17.07 было сделано доклад руководству АТО о взлете, а в 17.10 уже поступил доклад о падении вертолета. По свидетельству очевидцев установлено, что вооруженная группа террористов ждала взлет вертолета. Боевики передвигалась на двух легковых авто и микроавтобусе. После того, как вертолет Ми-8 был сбит, бандиты скрылись в направлении населенного пункта Былбасовка близ Славянска", - сообщили в министерстве.
Источник: http://censor.net.ua/p291497
в штабе АТО сидят крысы?
(хотя это явное оскорбление ни в чем не повинных животных)
интересно, где "тигр жириновского". чтото негде не мелькает
Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
"В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко
Спецпідрозділ "Січ" захопив Долинський НПЗ за підозрою у фінансуванні терористів
Спецпідрозділ "Січ" захопив Долинський нафтопереробний завод в Кіровоградській області за підозрою у фінансуванні терористів. Про це повідомляє прес-служба партії "Правий сектор".
"Сьогодні вранці спецпідрозділ "Січ", "Правого сектора" взяв під контроль Долинський нафтопереробний завод, що на Кіровоградщині. ...Підприємство належить структурам близького до "сім'ї" Януковича народного депутата від ПР Руслана Циплакова, який втік до Москви і брат якого Сергій є одним з лідерів терористичної організації Донецька народна республіка", - йдеться в повідомленні.
У партії підкреслили, що взяття заводу під контроль спецпідрозділу сталося після надходження інформації від працівників про перерахування коштів від діяльності підприємства за вказівкою власника з Москви на потреби терористів на сході України.
----------------------------
Правоохоронці роззброїли дев'ятьох загарбників Долинського нафтопереробного заводу в Кіровоградській області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Кіровоградської області.
"Сьогодні близько 5:00 години ранку на територію Долинського нафтопереробного підприємства... увірвалася група невідомих озброєних осіб у складі 9 чоловік... В даний час чоловіків роззброєні, їх особи встановлюються. На місці події працює слідчо-оперативна група. Деталі будуть оприлюднені додатково", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, 25 червня партія "Правий сектор" заявила, що спецпідрозділ "Січ" захопило Долинський нафтопереробний завод у Кіровоградській області. У партії "Правий сектор" підкреслили, що взяття заводу під контроль спецпідрозділом сталося після надходження інформації від працівників про перерахування коштів від діяльності підприємства за вказівкою власника з Москви на потреби терористів на сході України.
Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
"В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко
Путин едет на медведе, и за ним идёт народ!
(это строчка из шыдыврального стихотворения)
Слезы душат меня, делюсь с вами.
http://www.stihi.ru/2014/04/22/6196
.....Государь с медведя сходит, грозно смотрит на врагов.
Еще шыдывральное поцреотическое стихотворение
Собрались гиены Н.А.Т.О.
Мира им совсем не надо.
Точат зубы на Россию,
Приплетая Украину.
Н.А.Т.О.,как с цепи сорвалось
И Тбилиси тянет в гадость.
Темпами ускоренными,
Всем грозится войнами.
Никого не слушает
Руки всем выкручивает.
Криминальным паханом,
Во главе там-Вашингтон.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks