| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Добрый вечер! Написала в лс!
Ира, добрый день, а на 28-е можно напроситься (самовывоз, после обеда)?
если да, когда последний срок подачи меню?
Ирчик, добрый день!
А можно на эту субботу на утро заказать2 кг куриных пельмешек и килограмм голубцов?
согласовали...
Востаннє редагував Юльчик0810: 26.06.2014 о 17:05
Всім відповіла. Вибачайте, кому не встигаю замовлення без чіткої дати виконувати, тут якісь суцільні ювілеї і весілля
Цікаво, красиво і смачно, але дууууже метушливо.
Про всіх пам'ятаю, всіх люблю і обіцяю, що на наступному тижні буде "пельменний день". Кілограмів 6-7 наліплю точно
Лазанью зроблю теж
И мне, и мне пельменей ))))))) кг 2 точно))
У меня с совестью пакт о ненападении: она меня не грызёт - я её не имею
Обувь детская Бартек,Экоби http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=146844
Мама Никиты, Савелия и Алики)))
Ира спасибо!все отлично ! Будем обращаться еще![]()
Ирочка, добрый день! а можно на 2.08 записаться (трiчшечки - эклеры, блинчики и конечно же мини-пиццки) и на 17.08
Пельмені роблю, але всім бажаючим одразу не обіцяю. для інформації: зараз замовлено вже 11 кг
Я і моя морозилка не в змозі подужати таку кількість оперативно.
Але потроху всіх поельменю.
З неприємного - ціна буде трохи вищою... Вартість м'яса, самі розумієте
jasmine_l, дякую за відгук! Завжди рада!
Лёська, авжеж!Пишу. Так приємно, що увійшла в традицію ваших святкувань
))
Доброе утро! Я снова к вам. Ирочка, есть ли возможность на 19/07 приготовить 4-5 закусок на 15 человек?
Ира, лазанья превосходная! Спасибо. Вернули нас в воспоминания о Риме. Римский вкус уже не помню, но ощущения теже
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks