| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я традиційно песимістично![]()
фб
Oleksa Nehrebec'kyj
Прогноз.
Порошок помириться з терористами, виведе війська з Луганди. ЛНР і ДНР де факто стануть незалежними бандитськими анклавами, звідки кацапісти робитимуть вилазки на решту території України, звідки пливтиме наркота та зброя. Однак держава й далі платитиме лугандонцям зарплати та пенсії, і далі даруватиме ахмєтці газ. Ба більше - компенсує збитки, завдані бойовими діями. Добровольців, що воювали в різних батальйонах, мєнти по одному тихенько повбивають у них удома, кому пощастить - надовго посадять. Отаке.
Странный указ сегодня в ВР утвердили , про передачу гражданским населением боевого оружия силам АТО.
Вот сижу и думаю , что мне передать , не жалко - чи топор , чи шампура шашлычные ...))
не граждане в смысле не гражданские, то есть не простые люди (граждане), а военнообязанные. Это ж понятно. я ж не написал не граждане Украины
вроде и так понятно![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks